BİLECİK BELEDİYESİ ULUSLARARASI KENT VE SAĞLIK KONGRESİ’NDE ANLATILDI

Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilen örnek nitelikteki projeler ve araştırma bildirileri, Sağlıklı Kentler Birliği tarafından düzenlenen ve 72 üye belediyeden katılımcının olduğu Uluslararası Kent ve Sağlık Kongresi’nde anlatıldı.  

19 Aralık 2018 Çarşamba 16:04
247 Okunma
BİLECİK BELEDİYESİ ULUSLARARASI KENT VE SAĞLIK KONGRESİ’NDE ANLATILDI
banner15

Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilen örnek nitelikteki projeler ve araştırma bildirileri, Sağlıklı Kentler Birliği tarafından düzenlenen ve 72 üye belediyeden katılımcının olduğu Uluslararası Kent ve Sağlık Kongresi’nde anlatıldı.  


  Bilecik Belediyesi Strateji Geliştirme Müdürü ve Proje Koordinatörü Hülya Eçen Çalışkan, Bursa’da gerçekleştirilen ve 3 gün süren Uluslararası Kent ve Sağlık Kongresinde Bilecik Belediyesi tarafından hazırlanan örnek ve ilk niteliğindeki proje ve araştırma bildirileri hakkında sunum yaptı. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve üye belediye başkanlarının da katıldığı etkinlikte, Bilecik Belediyesi Strateji Geliştirme Müdürlüğü tarafından hazırlanan ‘’Akıllıyım Çünkü Teknoloji Bağımlısı Değilim’’, ‘’Haydi Çocuklar Bisikletle Okula’’ projeleri ile Güvenli Kentler İçin Güvenlik Kültürü Algılamalarının Önemi, Ölçümü ve Karşılaştırmaları’’ konulu kabul edilen araştırma bildirisi hakkında bilgiler aktarıldı.


  ‘’Bilecik’imizin güzel proje ve çalışmalarını kongrede anlattık’’


  Bilecik Belediyesi Strateji Geliştirme Müdürü ve Proje Koordinatörü Hülya Eçen Çalışkan Sağlıklı Kentler Birliği üyesi olan ve şu ana kadar birçok güzel çalışma gerçekleştiren Bilecik Belediyesi’nin çalışmalarının büyük bir beğeni ile karşılandığını belirtti. Çalışkan, “Bilecik Belediyesi olarak birden fazla güzel proje ve çalışmamız ile ulusal ve uluslararası boyutta düzenlenen kongre ve platformlarda yer almaya devam ediyoruz. Gerçekten de şehrimiz ve insanımız için son derece önemli olan proje ve araştırma bildirileri hakkında üyelere detaylı sunum yapma imkanı bulduk. Önceki yıllarda Sağlıklı Kentler Birliği tarafından ödül aldığımız Akıllıyım Çünkü Teknoloji Bağımlısı Değilim projemiz ile birlikte Haydi Çocuklar Bisikletle Okula adında güzel ve anlamlı bir projenin yanı sıra Güvenli Kentler İçin Güvenlik Kültürü Algılamalarının Önemi, Ölçümü ve Karşılaştırmaları’’ konulu kabul edilen araştırma bildirisi hakkında bilgiler aktarmak fırsatı bulduk.

3 gün süren ve 72 üye belediyeden katılımcının olduğu kongrede bizler Bilecik’i en güzel şekilde temsil etmeye çalıştık. Diğer üyelerden farklı şekilde Bilecik Belediyesi olarak 3 ayrı konuda 3 sunum yapma imkanı bulduk. Başkanımızdan aldığımız güç ve destek ile yaptığımız akademik çalışmaları ve projelerimizi, Dünya Sağlık Örgütüne direkt bağlı olan, üyesi olduğumuz Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği aracılığı ile bu Uluslararası platformda sunmanın haklı gururunu yaşıyoruz” dedi.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle