BİLECİK BELEDİYESİ ÇOCUKLARA KARNE HEDİYESİ OLARAK DERGİLER DAĞITTI

Bilecik Belediyesi tarafından yaz tatiline giren çocuklara, ''Pıtırcık İle Değerlerimizi Öğrenelim'' ve ''Pıtırcık İle Boya ve Öğren' 'isimli dergiler dağıtıldı.

10 Haziran 2017 Cumartesi 09:32
829 Okunma
BİLECİK BELEDİYESİ ÇOCUKLARA KARNE HEDİYESİ OLARAK DERGİLER DAĞITTI

 Bilecik Belediyesi tarafından yaz tatiline giren çocuklara, ''Pıtırcık İle Değerlerimizi Öğrenelim'' ve ''Pıtırcık İle Boya ve Öğren' 'isimli dergiler dağıtıldı. 

 

 

  Eğitime her anlamda destek veren ve çocukların her türlü eğitim faaliyetine katkı sağlayan Bilecik Belediyesi, gerçekleştirilen çalışma ile yaz tatiline giren çocukların kitap ile bağlarını koparmamasını amaçlıyor. Her yıl gerek eğitim setleri ile gerek okul park ve bahçelerindeki düzenleme çalışmaları ile eğitime büyük katkılar sağlayan Bilecik Belediyesi tarafından ildeki anaokulu öğrencileri ile 2’inci ve 3’üncü sınıf ilkokul öğrencilerine binlerce dergi dağıtıldı.

 

 

 Konuyla alakalı açıklama yapan Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik Belediyesi olarak güzel bir çalışmaya daha imza attıkları için büyük mutluluk yaşadıklarını belirterek,” Eğitim ve çocuklarımız ile ilgili olan her türlü faaliyeti önemsiyoruz. Bilecik Belediyesi olarak çocuklarımıza, imkanlarımız ölçüsünde katkı sağlayamaya çalışıyoruz. Bilecik Belediyesi olarak yaz mevsiminde gerek Yaz Okulları gerek diğer güzel aktivitelerimizle çocuklarımıza yaz mevsimini verimli geçirmelerini istiyoruz.

 ''Pıtırcık İle Değerlerimizi Öğrenelim'' ve ''Pıtırcık İle Boya ve Öğren' 'isimli  dergiler aldı dergiler ile çocuklarımızın yaz mevsiminde kitap ile olan bağlarını koparmamayı ve şehrimiz hakkında da bilgiler içeren dergiden faydalanmalarını amaçladık.

 

 

 Bundan sonraki süreçte de çocuklarımıza yönelik yapılması gereken tüm faaliyetlere gerekli katkıyı sağlamaya hazırız. Bu anlamda gözümüzün nuru çocuklarımızın her alanda güzel ve verimli bir yaz tatili geçirmelerini temenni ediyorum” dedi.

Son Güncelleme: 10.06.2017 09:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle