BİLECİK BELEDİYESİ BASKETBOL TAKIMI SEZONA HAZIR

Bu sene Türkiye Basketbol 3. Ligi (TB3L) mücadele edecek Bilecik Belediyesi Basketbol Takımı yeni sezon hazırlıklarına tüm hızıyla devam ediyor.

11 Ekim 2014 Cumartesi 11:52
2261 Okunma
BİLECİK BELEDİYESİ BASKETBOL TAKIMI SEZONA HAZIR

 Bu sene Türkiye Basketbol 3. Ligi (TB3L) mücadele edecek Bilecik Belediyesi Basketbol Takımı yeni sezon hazırlıklarına tüm hızıyla devam ediyor. 

 

 

  Bilecik Atatürk Kapalı Spor Salonunda günde yaptığı çift idmanla ile haftaya başlayacak lige hazırlanan Bilecik Belediye Basketbol Takımı, bugün sabah yaptığı antrenman sonrası Orhangazi Belediyespor Basketbol takımı ile hazırlık maçı yapmak için Bursa’nın Orhangazi ilçesine hareket etti. Antrenman sonrası İHA muhabirine açıklamada bulunan Koç Yeşer Karabulut, araya bayram tatili girdiğini ve bayram sebebiyle oyuncularına izin vermek zorunda olduğunu belirterek, “O izinler biraz bizi gevşetir gibi oldu, bugün yeni yeni toplanmaya başladık. Takımımızın havası ve durumu çok iyi. Komşu ilçemiz Orhangazi ile bir hazırlık maçı oynayacağız. Onlar Bölgesel Lig’deler Pazar günü de Eskişehir’de Anadolu Üniversitesi ile bir hazırlık maçı yapacağız. Bugün ve Pazar günü daha iyi eksiklerimizi görme imkanımız olacak şuan iyiyiz hazırız lige.

 

 

 Burada keyifli maçlar oynayacağımızı umut ediyorum. Zor bir sezon bizi bekliyor açıkçası. Bu ligde iddialı olmak istiyorsanız bu takım yeterli değil. Eğer ligde daha iddialı bir pozisyonda olmak, daha iyi bir pozisyonda olmak istiyorsanız daha iyi transferlere daha çok para harcamaya gerek var. Ama bizim bütçemiz belli, ekonomimiz belli. Bu noktada bize verilen imkanlar belli. Biz de o imkanların içinde en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Amacımız burada her takımı yenecek bir takım oluşturamasak ta her takımda dişe diş mücadele edecek bir takım kurabilmek. Onu yaptığımızı düşünüyoruz en azından” dedi.

 

 

  “DOĞALGAZ SORUNU YÜZÜNDEN İLK MAÇIMIZI YENİ YAPILAN KAPALI SPOR SALONUNDA YAPAMAYACAĞIZ”

 

  Yeni yapılan kapalı spor salonunun mevcut ve fiziki şartların bittiğini, salonu içinde parkeleri soyunma odaları her şeyi hazır durumda belirten Koç Karabulut, “Yeni salonda doğal gazıyla ilgili bir sorun var bildiğim kadarıyla. Daha salonun olduğu yere doğalgaz gelmemiş. Doğalgaz problemi ile yıkanma duş gibi o tip imkanlar çözülecek. Biz bekliyoruz yetkililere söylüyoruz işte en kısa sürede olacağı falan deniliyor. Bildiğim kadarıyla en kısa sürede halledecekler, biz de yeni salonumuza kavuşmuş olacağız. Hem Bilecik seyircisi, hem de bizler güzel bir salona kavuşmuş oluruz” dedi.

 

 

  “HAFTAYA PAZAR TÜM TARAFTARIMIZI MAÇA BEKLİYORUZ”

 

  Haftaya Pazar günü Düzce Belediyespor ile yapacakları ilk maç için taraftarları desteğe çağıran Karabulut, “Haftaya Pazar buradayız inşallah. Düzce Belediyesi basketbolda uzun yıllardır bizim rakibimiz olmuş. Burada zaman zaman onları da yendik biliyorsunuz bölgesel ligde iken. Onlar gene bu sene iyi bir takım oluşturmuşlar bizler için TB3L kolay maç hiç yok onu söyleyeyim. Yani bu sene artık hani bazı takımlar grubumuzda basit oluyordu falan onlar bitti. Şimdi her takım zor, Düzce de zor bir ekip. Ama biz seyircimize inanıyoruz. Onlar bizi yalnız bırakmıyorlar burada ve o durum bize de motivasyon oluyor ve rakip takımı da çok bozuyor. Basketbolda çok önemli bir etken seyirci.

 

 

 İnşallah onlar da önümüzdeki Pazar günü bizi yalnız bırakmazlarsa ben onların desteğine burada lige galibiyetle başlayacağımıza inanıyorum. Lig bir maraton yani 22 haftalık bir maraton inşallah onların yüzünü mahcup çıkarmayacak şekilde iyi maçlar oynayacağımızı inanıyorum ben. Bizde çok teşekkür ederiz ilgi gösterdiğiniz geldiğiniz için herkesi inşallah müsait vakti olan herkesi ayın 19’unda salona bekliyoruz” dedi.

 

 

  Takım Kaptan Yardımcısı Özer Başsezgin ise, takım olarak eksikler olduğunu belirterek, “Önümüzde 10 günlük zaman var. Bu 10 günlükte yapacağımız hazırlık maçıyla da bu eksikliklerimizi de gidermeyi amaçlıyoruz. Çünkü bu sene biz hiç hazırlık maçı yapmadık, ilk maçlarımız turnuvamız olacak bu. İnşallah o eksiklerimizi tamamlayıp önümüzdeki Pazar günü güzel bir galibiyet almayı istiyoruz seyircimizin de desteğiyle ile inşallah” dedi.

 

 

  Takımın oyuncusu Uğur Arı ise, Bilecik Belediyesi Basketbol takım olarak geçen seneye göre daha iyi bir takım olduklarını, bu sene iyi işler yapmaya çalışacaklarını ve takım olarak da buna inandıklarını belirtti.  Ayrıca burada bir aile gibi oldukların bunun da kendilerini olumlu yönden etkileyeceğini söyledi.

 

Son Güncelleme: 11.10.2014 11:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle