BİLECİK BELEDİYE MECLİSİNE ARA VERDİREN TELEFON

Bilecik Belediye Meclisi Kasım ayı birleşimi Belediye Başkanı Selim Yağcı’nın başkanlığında gerçekleştirilirken, birleşime gelen bir telefon ile 5 dakika ara verildi.

08 Kasım 2017 Çarşamba 12:19
1716 Okunma
BİLECİK BELEDİYE MECLİSİNE ARA VERDİREN TELEFON
banner15

  Bilecik Belediye Meclisi Kasım ayı birleşimi Belediye Başkanı Selim Yağcı’nın başkanlığında gerçekleştirilirken, birleşime gelen bir telefon ile 5 dakika ara verildi.

 

 

  Bilecik Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi Meclis Toplantı Salonunda gerçekleştirilen Kasım ayı meclisinde 7 gündem maddesi görüşülerek, toplantını sırasında Belediye Başkanı Selim Yağcı’nın telefonu çaldı. Başkan Yağcı, "Bu telefonu açmak zorundayım" diyerek başkanlık koltuğundan kalkmadan telefonu açtı. Telefonun diğer ucunda 5 yıl Bilecik 2. Jandarma Er Eğitim Tugay Komutanı görevi yürütürken, geçtiğimiz temmuz ayında Diyarbakır Jandarma Bölge Komutanlığı görevine atanan Tümgeneral Halis Zafer Koç vardı. Telefonla bir süre Diyarbakır Jandarma Bölge Komutanlığı görevine atanan Tümgeneral Halis Zafer Koç'la bir süre telefonla görüşen Başkan Yağcı, daha sonra cep telefonun hoparlörünü açarak meclis üyeleri, çalışma arkadaşı ve basın mensuplarının kendisine selamı olduğunu söyledi.

 

 

 Bunun üzerine Koç Paşa, "Diyarbakır’da olsun, Ankara’da olsun, İstanbul’da olsun hatta Paris’te bile olsan Bilecik’in yerini tutmaz. Bunu da vallahi de, billahi de yürekten söylüyorum. Gerçekten çok güzel dostluk, arkadaşlık, tüm vatandaşlarımız, çalışanlarımız her birinin sevgisine mazhar olduk. Bundan mutluluk duyuyorum. İnşallah kimseyi kırmamışımdır, üzmemişizdir. Onun için meclis üyelerimize ben tekrar saygılarımı arz ediyorum" dedi.

 

 

  Başkan Yağcı ise; "Biz de sizleri çok seviyoruz. Bilecik'lisiniz onu biliyoruz. Burada tüm meclis üyelerimizin sizlere selamları, saygıları var. Çalışma arkadaşlarımızın, basın mensuplarımızın. Bilecik sizi unutmadı, unutmayacak. Bir akşamlığına gelin. Tiyatroları birlikte zevkle izleriz. Bak gelirsen kuzu keserim. İnşallah şeref verirsiniz vaktiniz olursa veya fırsat olursa İstanbul’da galaya katılma fırsatınız olursa onu bir şekilde hanımefendiyle bekleriz her zaman" dedi.

Son Güncelleme: 08.11.2017 12:19
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle