BİLECİK BELEDİYE BAŞKANI SELİM YAĞCI'NIN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI

23 Nisan 2016 Cumartesi 03:28
838 Okunma
BİLECİK BELEDİYE BAŞKANI SELİM YAĞCI'NIN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI

  Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında; ''Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 96. yıl dönümünde, hep birlikte Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kıvanç ve mutlulukla kutluyoruz'' dedi.

 

 

            Mesajında; ''Bu güzel toprakların vatan olması ve korunması vazifesinde canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet ve minnet duygularıyla anıyorum'' ifadelerini kullanan Belediye Başkanı Selim Yağcı, şunları kaydetti:

 

 

            ''Aziz milletimiz, en zor şartlar altında dahi azim ve inancını muhafaza ederek kazandığı bağımsızlık zaferinin ardından, kendi kaderini belirlemek üzere Büyük Millet Meclisi’ni kurmuş ve böylece Büyük Atatürk’ün ’Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir’ sözünde özünü bulan egemenlik haklarına kavuşmuştur. Büyük Önder Mustafa Kemal’in aynı zamanda çocuklara bayram olarak armağan ettiği bu güzel günü, aynı heyecan ve istekle kutluyoruz. Diğer yandan, medeniyet yarışından hiç kopmadan bugünlere büyük atılımlarla ilerleyerek gelen Bilecik’imiz; genç ve dinamik nüfusu, eşsiz coğrafi konumu, zengin doğal kaynakları, engin kültür ve tarih birikimi ile büyük bir potansiyele sahip olmuştur. Bu potansiyelin şuuru içinde, bilimin ışığında yetişecek olan yeni nesil şehrimizi geleceğe taşıyacak, çağdaş medeniyetler seviyesinin üstüne yükseltecek olan değerli çocuklarımızdır. Bilecik Belediyesi olarak çocuklarımız bizim için her zaman en önemli varlıklarımız olmuştur. Geleceğimizin teminatı olarak gördüğümüz çocuklarımız ve gençlerimize eğitimde olduğu gibi sporda da, sosyal ve kültürel aktiviteler yönüyle de gerekli tüm katkıları sağlamanın mutluluğunu yaşıyoruz.  Dileğimiz, tüm dünya çocuklarının sevgi, barış ve huzur içinde kardeşlik duygularıyla, her günü bayram coşkusuyla yaşamalarıdır.

 

    Sevgi dolu yürekleri ve gülen yüzleriyle bugüne anlam katan yarınımızın büyükleri çocuklarımızın bayramını en içten duygularımla kutluyorum.''

Son Güncelleme: 23.04.2016 03:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle