BELEDİYE ÇALIŞANLARINA İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ

 Bilecik Belediyesi’nde çalışan personele İş Sağlığı ve Güvenliği eğitimleri verildi.  

16 Ekim 2018 Salı 14:22
252 Okunma
BELEDİYE ÇALIŞANLARINA İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ
banner15

 Bilecik Belediyesi’nde çalışan personele İş Sağlığı ve Güvenliği eğitimleri verildi.  


  Bilecik Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü çalışanları ile Bilecik Belediyesinde staj gören öğrencilere yönelik gerçekleştirilen eğitimlerde birçok başlıkta bilgiler aktarıldı. Yazı İşleri Müdürlüğü koordinesinde İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanları Nihan Yontar ve Buğra Akan tarafından verilen eğitimlerde çalışanların iş kazalarından korunmalarına yönelik bilgilendirmeler yapıldı.


  Belediye Başkan Yardımcısı ve İş Sağlığı ve Güvenliği (İSG) Kurul Başkanı Abdullah Tetik, gerçekleştirilen eğitimler hakkında yaptığı açıklamada; Bilecik Belediyesi olarak tüm çalışanların eğitimlerine son derece önem verdiklerini ve çalışanların iş kazalarından korunmalarına yönelik her türlü tedbiri aldıklarını kaydetti.
  Gerçekleştirilen eğitimlerin belirli periyotlarda sürdürüldüğünü sözlerine ekleyen Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Tetik, eğitimler ile hem çalışanların bilinçlendiği hem de iş kalitesinde ve güvenliğinde önemli faydalar elde ettiklerini kaydetti.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle