BELEDİYE BAŞKANI SELİM YAĞCI'DAN KAPALI PAZAR ZİYARETİ

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik Belediyesi Kapalı Pazarı ziyaret ederek vatandaş ve esnafla bir araya geldi.

29 Kasım 2016 Salı 09:20
2412 Okunma
BELEDİYE BAŞKANI SELİM YAĞCI'DAN KAPALI PAZAR ZİYARETİ

  Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik Belediyesi Kapalı Pazarı ziyaret ederek vatandaş ve esnafla bir araya geldi. 

 

 

  Belirli dönemlerde şehir esnafı ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile bir araya gelen Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik Belediyesi Kapalı Pazar'ı gezerek vatandaş ve esnafla bir araya geldi. Ziyaretinde Bilecik Belediyesi faaliyetleri hakkında vatandaş ve esnafı bilgilendiren Yağcı, Kapalı Pazar'ın her yönüyle Bileciklilere kolaylıklar sağladığını belirtti. Ziyaretinde çocuklara şeker ve oyuncak veren Başkan Selim Yağcı, esnafa "Hayırlı kazançlar" temennisinde bulundu.

 

 

  Belediye Başkanı Selim Yağcı, ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, tüm esnafa 'hayırlı işler' dilediğini belirterek, ''Göreve geldiğimizde sokak ve mahalle aralarında hoş olmayan pazar görüntüleri varken Allah'a çok şükür ki bugün değerli hemşehrilerimiz market ortamında alışverişlerini gerçekleştiriyorlar.

 

 

 Yaptığımız bu eser sayesinde vatandaşlarımızdan aldığımız memnuniyet ve güçle, bu eserlerimize yenilerini katarak ilk günkü aşkla çalışmaya devam ediyoruz. Gayemiz vatandaşımıza en iyi hizmeti sunmak'' ifadelerini kullandı.

 

 

 

  Bilecik Belediyesi tarafından bu yıl Kapalı Pazar alanında yapılan donatı ve ihtiyaç alanlarını da kontrol eden Belediye Başkanı Selim Yağcı, vatandaşlarla fotoğraf çektirdi.

Son Güncelleme: 29.11.2016 09:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle