BAŞKAN YALÇIN’DAN İL EMNİYET MÜDÜRÜ BEKTAŞ'A ZİYARET

Bilecik Pazaryeri İlçe Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, Bilecik İl Emniyet Müdürü Ali Ekber Bektaş’ı makamında ziyaret etti.

13 Kasım 2015 Cuma 09:11
924 Okunma
BAŞKAN YALÇIN’DAN İL EMNİYET MÜDÜRÜ BEKTAŞ'A ZİYARET

  Bilecik Pazaryeri İlçe Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, Bilecik İl Emniyet Müdürü Ali Ekber Bektaş’ı makamında ziyaret etti.  

 

 

  Bilecik İl Emniyet Müdürü Ali Ekber Bektaş ile Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın’ın karşılıklı fikir alışverişinde bulunulan ziyaret çok samimi bir ortamda gerçekleşti. Başkan Yalçın, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, Pazaryeri ilçesinin asayiş yönünden ve güvenlik bakımından örnek bir ilçe konumunda olduğunu belirterek, “Bunun sebebi ise hemşehrilerinin bir birlerine karşı sevgi, saygı ve birlik, beraberlikten kaynaklandığını söyledi. Sayın Emniyet Müdürümüz ile karşılıklı istişarelerde bulunduk. Yerel yönetimler olarak Emniyet’e her türlü katkıda bulunmak için hazır olduğumuzu bildirdik. Ayrıca ilçemizde yapılması planlanan Trafik Elektronik Denetleme Sistem (TEDES) projesi hakkında konuşarak onların fikirlerini aldık. Yaptığımız bu yararlı görüşmelerin ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

 Ziyaretler sırasında Başkan Yalçın'a, Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan'ın babası Reşit Akdoğan eşlik etti. 

Son Güncelleme: 13.11.2015 09:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle