BAŞKAN YAĞCI, STK TEMSİLCİLERİYLE BULUŞTU

 Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, sivil toplum kuruluşlarının (STK) temsilcileri ile bir araya geldi.  

14 Mart 2018 Çarşamba 13:19
201 Okunma
BAŞKAN YAĞCI, STK TEMSİLCİLERİYLE BULUŞTU

 Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, sivil toplum kuruluşlarının (STK) temsilcileri ile bir araya geldi.  


  Başkan Yağcı, şehri ilgilendiren konular hakkında temsilcilerle fikir alışverişinde bulundu. Burada kısa bir açıklama yapan Başkan Yağcı, “Toplumumuzda çok önemli işlevleri olan ilimiz sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile bir araya geldik. Şehrimiz ve ülkemizi ilgilendiren konularda fikir alışverişinde bulunduk.

 Şu ana kadar yaptığımız ve yapmayı düşündüğümüz çalışmalara ilişkin olarak da görüştük. Bilecik olarak, bugüne kadar hangi güzel çalışmayı yaptıysak, bunların hepsini el birliği içinde gerçekleştirdik ve bundan sonra da güzel çalışmalar gerçekleştireceğimize inanıyorum. Bundan dolayı bu çalışmalarda emeği olan bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” ifadelerini kulladı.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle