BAŞKAN YAĞCI ŞERİFPAŞA CAMİİ’NDE İNCELEMELERDE BULUNDU

 Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Şerifpaşa Camii Meydan Projesini yerinde inceledi.  

12 Mart 2018 Pazartesi 12:31
184 Okunma
BAŞKAN YAĞCI ŞERİFPAŞA CAMİİ’NDE İNCELEMELERDE BULUNDU

 Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Şerifpaşa Camii Meydan Projesini yerinde inceledi.  


  Başkan Yağcı, yapımında sona gelinen çalışmalarla ilgili yetkililerden bilgi aldı. İncelemeleri sonrası açıklamada bulunan Yağcı, “Şehir estetiğine uygun birçok görseli ile birlikte yeni uğrak alanlarından biri olacak Şerifpaşa Camii Meydan Projemizde teknik ekibimizle birlikte incelemelerde bulunduk.

 Şehir merkezinde yer alan ve vatandaşlarımızın yoğun uğrak noktası olan Şerifpaşa Camii Meydanı, yeni projesi kapsamında dinlenme ve yeşil alanlar ile su havuzları ve vatandaşların nefes alacağı yeni bir mekan haline gelecek.

 Burada gelen ziyaretçilerin de rahatlıkla gelebilecekleri kullanabilecekleri içerisinde fotoğraf çekinebilecekleri güzel bir mekan olacak. Çalışmalarda sona gelindi, önümüzdeki günlerde vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız” ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle