BAŞKAN SELİM YAĞCI'DAN SERT AÇIKLAMA

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik Belediyesi Karla Mücadele ve Koordinasyon Masası bünyesindeki ekip ile gerçekleştirdiği toplantıda; ''Bilecik Belediyesi bütün birimleri ile vatandaşlarımıza rahat ve kolay bir ulaşım imkanı sunmak için 24 saat anlayışı ile görevi başındadır. Vatandaşlarımızdan; bazı basın ve yayın organları ile sosyal medya hesaplarında belirtilen yanlış ve asılsız beyan ve görüşlere itibar etmemelerini bekliyoruz'' dedi.

07 Ocak 2017 Cumartesi 18:52
3134 Okunma
BAŞKAN SELİM YAĞCI'DAN SERT AÇIKLAMA
banner15

  Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik Belediyesi Karla Mücadele ve Koordinasyon Masası bünyesindeki ekip ile gerçekleştirdiği toplantıda; ''Bilecik Belediyesi bütün birimleri ile vatandaşlarımıza rahat ve kolay bir ulaşım imkanı sunmak için 24 saat anlayışı ile görevi başındadır. Vatandaşlarımızdan; bazı basın ve yayın organları ile sosyal medya hesaplarında belirtilen yanlış ve asılsız beyan ve görüşlere itibar etmemelerini bekliyoruz'' dedi. 

 

 

Belediye Başkanı Selim Yağcı; Başkan Yardımcıları Nihat Can ve Abdullah Ay ile ilgili birim müdürleri ve teknik ekibin hazır bulunduğu toplantıda, Bilecik Belediyesi Karla Mücadele ve Koordinasyon Masası ekiplerine yapmış oldukları başarılı çalışmalar dolayısıyla teşekkür etti.

 

 

''BİRİLERİ SELİM YAĞCI'YI KÖTÜ GÖSTERMEYE ÇALIŞABİLİRLER ANCAK BİZLER ÇALIŞAN İNSANLARIMIZIN DA EMEĞİNİ  KİMSEYE YEDİRMEYİZ''

 

 Bazı basın yayın organları ile sosyal medya hesaplarındaki yanlış ve asılsız söylemler için de sert konuşan Belediye Başkanı Selim Yağcı, konuşmasını şöyle sürdürü: ''Bazı basın yayın organları ve sosyal medya hesaplarında işte çalışmaların yetersiz ve eksik olduğu şeklindeki yanlış ve asılsız söylemler var. Ben bu anlamda bütün basınımızı Bilecik Cadde ve sokaklarında yürümeye davet ediyorum.  Bir sirkülasyon ve sürekli kar yağışı var.

 

 

 Bakıyorsunuz yollar temizleniyor, yarım saat sonra tekrar o yol kapanıyor. Burada da görevli ve işçilerimizin de alın terini de hiç kimse görmemezlikten gelme hakları yok. Burada bu arkadaşlarımız diğer hemşehrilerimizin rahatı için gece gündüz çalışıyorlar. Belki de birileri Selim Yağcı'yı kötü göstermeye çalışabilirler ancak çalışan insanların emeğini de kimseye yedirmeyiz. Bilecik Belediyesi her hususta olduğu gibi bu çalışmada da bu başarıyı gösteriyor. Bilecik halkının layık olduğu hizmeti onlara sunuyoruz.

 

 

 

''EKİPLERİMİZ 24 SAAT ANLAYIŞI İLE ÇALIŞIYORLAR''

 

  Bilecik Belediyesi'nin bütün birimleri ile vatandaşlarımıza rahat ve kolay bir ulaşım imkanı sağlaması için 24 saat anlayışı ile çalıştığını vurgulayan Belediye Başkanı Selim Yağcı, şunları söyledi.

 

 

Öncelikle hepinize güzel ve özverili çalışmalarını dolayısıyla tebrik ediyorum. Sokakları ve caddeleri bugün dolaştık. Tabi güzel bir rahmet var. Bu rahmetin de belirgin bir zahmeti olacak. Hayatın bu kadar kar yağışından sonra bile normal bir akışta devam etmesi için uğraşıyoruz ancak, şehrimizin coğrafi şartlarını da ele aldığımızda günlük güneşlik bir ortamın oluşturulması da mümkün değil. Ama bu şartlar içerisinde benim de kontrol ettiğim şekliyle sabah 04:00'ten itibaren tüm ekiplerimiz teyakkuz halinde çalışıyor.

 

 

 Yaklaşık 150 çalışanımız var. Tüm ekiplerimiz arazideler ve gün içinde de yapmış olduğumuz denetimlerde de vatandaşlarımızın hayatını çokça zora sokacak ve mağdur edecek bir durumun oldadığını gördük. Özellikle de şehir içi ve dışında da ulaşımı eksiksiz sağlıyoruz. Vatandaşlarımızın araçlarıyla da ulaşıma çıkacak imkanı sağladık. Tabi ki maalesef bu tür şeylerde olumsuz haber yapanlar da oluyor.

 

 

 Biz bunlara da fırsat vermeme adına daha fazla çalışacağız. Ben bu anlamda dün akşamdan itibaren bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Ama bunların sürdürülebilir olması lazım. Onun için planladığımız şekilde CPS sistemimiz ile birlikte her sokak ve mahalleye düzenli bir şekilde gitmek şartıyla devamlı teyakkuz halinde olalım. Başkan Yardımcılarımız ve birim müdürlerimiz birlikteliğinde güzel bir çalışmayı sergilemenizi istiyoruz. Hedefimiz bu zorlu kış şartlarını vatandaşlarımız için en uygun hale getirmektir. 

 

 

 

''BİZİM ÖLÇÜMÜZ VATANDAŞLARIMIZA EN LAYIK HİZMETİ VERMEKTİR''

 

 Konuşmasında ''Bizim ölçümüz vatandaşlarımıza en layık hizmeti sunmaktır'' diyen Belediye Başkanı Selim Yağcı, şöyle devam etti: ''Biz bu karın yağmasını dua ile birlikte bekliyorduk. Bu karın yağmasından dolayı da mutluyuz. Bu bizler ve bütün canlılar için rahmet ve berekettir ve Cenabı Hakkın lütfudur. Birileri tabi ki durumdan kendilerine vazife çıkararak, buralarda farklı yorumlar yapabilir. Tabi yüzde yüz memnuniyeti için çalışıyoruz.

 

 

 Bazen yüzde yüz memnuniyet olmayabiliyor. Belki de bu çalışmalardan istediği oranda memnun olmayan insanımız olabilir. Ancak bizim burada görevimiz, bizlerin plan ve çalışmalarını ne ölçüde yaptığıdır. Mesaimizin ne ölçüde hakkını veriyoruz. Ölçümüz de yapılabilenlerin en iyisini yapmaktır. Bu ana kadar da çok şükür hemşehrilerimize büyük bir mağduriyet yaşatmadık.

 

 

 

''VATANDAŞLARIMIZIN ARAÇLARINI PARK EDERKEN DAHA DUYARLI OLMALARINI RİCA EDİYORUM''

 

 Vatandaşlarımıza araçların parkı konusunda daha duyarlı olmaları gerektiğini vurgulayan Belediye Başkanı Selim Yağcı, sözlerini şöyle tamamladı: ''Bu arada da hemşehrilerimize de şunu ifade etmek istiyorum. Bu süreç belki de bir ve bir buçuk aylık bir süreç. İnsanlarımızdan teknik donamını tamam olan araçlarla yola çıkmalarını istiyoruz. Diğer yandan araç parkı konusunda da düzensiz bir uygulamaya gitmemelerini rica ediyoruz. Çünkü bunlar bizim çalışmalarımızı çok büyük sıkıntıya sokabilen durumlar.

 

 

 Ben bütün kardeşlerimizden bu dönemde daha duyarlı olmalarını rica ediyorum. Bunlarla birlikte bazen bizlere bireysel anlamda çalışma yapmamızı isteyen kardeşlerimiz oluyor. Örneğin site içleri ve kurum önleri gibi. Normalde bizlerin buraları da temizleme istek ve gayretimiz var. Ancak bir yanda halkın umumuna bakan ihtiyaçları gidermek varken, böyle bireysel istek ve talepleri de zamanında yerine getiremeyebiliyoruz.   

 

 

 Vatandaşlarımızdan bu konuda da duyarlılık göstermelerini temenni ediyorum. Tekrar yaptığınız güzel ve özverili çalışmalar dolayısıyla amirlerimiz nezdinde sizleri tebrik ediyor ve teşekkürlerimi sunuyorum'' ifadelerini kullandı. 

 

 

Son Güncelleme: 07.01.2017 18:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle