BAŞKAN ŞAHİN'DEN TÜM MECLİS ÜYELERİNE ANLAMLI HEDİYE

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
07 Haziran 2021 Pazartesi 18:52
360 Okunma
BAŞKAN ŞAHİN'DEN TÜM MECLİS ÜYELERİNE ANLAMLI HEDİYE
banner15

Bilecik Belediyesi Haziran ayı ilk birleşimi yapılırken, Belediye Başkanı Semih Şahin tüm meclis üyelerine anlamlı hediye verdi. 


  Bilecik Belediyesi Haziran ayı belediye meclisi ilk birleşimi Belediye Başkanı Semih Şahin başkanlığında Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde yapıldı.

Başkan Şahin, geçirdiği bir operasyon nedeniyle toplantıya baston yardımıyla yürüyerek katılırken, meclis öncesi CHP ve MHP grupları geçtiğimiz gün Gazi Mustafa Kemal Atatürk hakkında emekli İmam Mustafa Demirkan'ın tartışma yaratan açıklamasının ardından Atatürk'e sahip çıkan bir açıklamada yaptılar. AK Parti grubu ise, Atatürk üzerinden siyaset yapılmasını uygun bulmadıklarını söyledi.

Gündem ve ek gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından Başkan Şahin, üzerinde Atatürk'ün fotoğraf karesinin bulunduğu kravatları erkek meclis üyelerine şalları ise bayan meclis üyelerine hediye etti. 


  Öte yandan belediye tarafından tüm meclis üyelerinin masalarına da 'Nutuk' isimli kitap bırakıldı.

Son Güncelleme: 07.06.2021 19:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle