BAŞKAN ŞAHİN, AÇTI AĞZINI YUMDU GÖZÜNÜ

Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin, katıldığı Arena Programında Bilecik 1.Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Arslan ve Bilecik Ticaret Sanayi Odası Başkanı Şükrü Keskin'e adeta ateş püskürdü.

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
10 Şubat 2021 Çarşamba 16:45
1398 Okunma
BAŞKAN ŞAHİN, AÇTI AĞZINI YUMDU GÖZÜNÜ
banner15

Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin, katıldığı Arena Programında Bilecik 1.Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Arslan ve Bilecik Ticaret Sanayi Odası Başkanı Şükrü Keskin'e adeta ateş püskürdü.

Geçtiğimiz hafta Bilecik Arena'ya konuk olan 1. OSB Başkanı Mehmet Arslan Bilecik Belediyesine sitemde bulunarak, Belediyeye bağışta bulunduğu 2 adet 6K Akıllı Durağın yerinde olmadığını, yine yıllar önce 200 bin dolar masraf edip yaptırdığı Hamsu Köprüsü yanındaki Şelale Park'ın bakımsızlığını vurgulayarak Başkan Şahin'e sitemde bulunmuştu.

"KAMU YARARINA NE YAPTILAR. HİÇ BİR ŞEY, TAM BİR SIFIR"

Arslan'ın bu sitemkar açıklamaları üzerine, Başkan Şahin'de hem Arslan'a hem de Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Keskin'i hedef aldı. Öncelikle Mehmet Arslan'a kendisinin sitemde bulunduğu anlatana Başkan Şahin, "Benim geldiğim iki yıl oldu. Nerede Bilecik Organize Sanayi Bölgesi nerede Bilecik Ticaret Sanayi Odası, kamu yararına ne yaptılar. Hiç bir şey, tam bir sıfır. Şahsı bazı şirket sahipleriyle ikili ilişkilerim dışında kurumsal olarak TSO'da Bilecik Organize Sanayi'de bu şehri kirleten, bu şehre gürültü yapan, bu şehrin her şeyini sömüren kurumlar. Bu şehre hiç bir şey vermediler. İki yılda ben bir şey görmedim" dedi.

"SADECE VE SADECE BU ŞEHRİ SÖMÜRÜYORSUN"

Başkan Şahin açıklamasının devamında Mehmet Arslan'a 6K Akıllı Duraklar hakkında bilgi vererek, "Akıllı Durak yaptırmış. Sanki çok bir şey gibi söylüyor. Bir Bilecik nüfusu, bir Bilecik insanı kelle ile sayılmaz. Bir işçi 6 bin lira olarak görülmez. Bir işadamın burada olması ekonomik bir şey değildir. Bir iş adamı gerçek bir iş adamı ise sosyoekonomik bakması lazım. Sosyal yön hiç yok. Adam başı 6 bin ucuzmuş, şuymuş buymuş. Bilecik'te sen işçiye kelle sayısı olarak görüyorsun. Sosyal anlamda bu şehre hiçbir katkın yok. Sadece ve sadece bu şehri sömürüyorsun. Ondan sonra kalkıp ahkam kesiyorsun. Yok öyle bir şey. Böyle bir şeyi kabul etmiyorum. Bir fabrikayı bir kurumu temsil ediyorsan, o şehir yerel yönetimiyle iletişime girip, bu şehrin sosyoekonomik kalkınmasına da destekte bulunacak. Aksi olmaz. Bugün bütün büyük firmaların belirli bir bütçeleri sosyal hayat projeleri için kullanılır. O yüzden hiç kusura bakmasın akıllı durakları nereye koyacağıma yaptıran karar veremez. Belediye başkanı karar verir. İhtiyaç nereyeyse oraya konulur. Şelale Parkı içinde yanlış kontratlar yapmışlar. İşletimi Kozabirlik'te belediyede bir hükmü yok. Gitsin Kozabirlik'e sorsun şelalesini" dedi.

Son Güncelleme: 10.02.2021 16:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle