BAŞKAN CAN’IN ANKARA TEMASLARI

Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can, bir takım temaslar için Ankara’ya gitti.  

15 Eylül 2018 Cumartesi 14:07
138 Okunma
BAŞKAN CAN’IN ANKARA TEMASLARI

Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can, bir takım temaslar için Ankara’ya gitti.  


  Başkan Can, ilk olarak AK Parti Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki’yi, ardından AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Bilecik Koordinatörü Bilal Uçar’ı makamında ziyaret etti.


  Ziyaretleri sonrası açıklama yapan Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can, "AK Parti Genel Başkan Yardımcımız, Yerel Yönetimler Başkanımız Mehmet Özhaseki’yi ziyaret ettik. Yerel Yönetim konularında istişarelerde bulunduk. Yeni görevlerinde muvaffakiyetler diledik. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde ülkemiz ve şehrimiz için ilk günkü aşkla durmadan, yorulmadan canla başla ilk günkü heyecanla hizmet etmeye devam edeceğiz.

Ardından AK Partimizin Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Bilecik Koordinatörü Bilal Uçar'a ziyarette bulundum. Şehrimizde yürütmüş olduğumuz çalışmalara ilişkin olarak görüş alışverişinde bulunduk. Durmadan, yorulmadan var gücümüzle şehrimiz için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle