BAŞKAN CAN’DAN HASTA ZİYARETLERİ

 Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can, Bilecik Devlet Hastanesi’nde yatan hastaları ziyaret ederek acil şifalar diledi.  

19 Ocak 2019 Cumartesi 12:39
226 Okunma
BAŞKAN CAN’DAN HASTA ZİYARETLERİ
banner15

 Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can, Bilecik Devlet Hastanesi’nde yatan hastaları ziyaret ederek acil şifalar diledi. 


  Hastaları ziyaret eden Başkan Can, hastaların yakınlarına şifa diledi. Ardından bir açıklama yapan Belediye Başkanı Can, “Devlet hastanemizdeki vatandaşlarımızı ziyaret ederek, sohbet ettik. Hastalarımız ve hastanemizin çalışmaları hakkında bilgi aldık. İnşallah Bilecik’imiz de yeni hastanesinde çok daha güzel ortamlarda hem hastalarımıza hem de doktorlarımıza hizmet verecek.

Devletimiz ve hükümetimiz her alanda olduğu gibi sağlık konusunda da vatandaşın yanında yer alıyor. Bizler de Bilecik Belediyesi olarak çok önem verdiğimiz sağlık sektörümüz ve çalışanların yanında yer alacağız. Ben bu vesile ile bütün hastalarımıza Cenabı Allah’tan acil şifalar diliyorum. Cenabı Allah onları tez zamanda sağlıklarına kavuştursun. Hastalarımız ile yakından ilgilenen doktorlarımıza da çok teşekkür ediyorum" dedi.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
SEDAT KOÇ 2019-01-19 14:19:21

sayın başkan güler yüzüne tamam siyaseten bazı söylemlere de tamam ama şu hastane ve sağlık konusundaki yıllardır gösterilen vurdumduymazlık , zulum ve yalanlar bıktırdı lutfen bu konuyu seçimlerde es geçin komik durumlara düşmeyin.iyi çalışmalar

banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle