BAŞKAN CAN YURT DIŞINDAN GELEN ÖĞRENCİLERİ AĞIRLADI

Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can yurt dışından gelen öğrencileri makamında ağırladı.  

07 Kasım 2018 Çarşamba 13:40
202 Okunma
BAŞKAN CAN YURT DIŞINDAN GELEN ÖĞRENCİLERİ AĞIRLADI
banner15

Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can yurt dışından gelen öğrencileri makamında ağırladı.  


 Belediye Başkanı Nihat Can; Bilecik Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü “Çok Kültürlü Bir Gelecek İçin Okul Stratejileri” projesi kapsamında İtalya, Almanya, Danimarka ve Hollanda'dan gelen Erasmus öğrencilerini makamında ağırladı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Belediye Başkanı Nihat Can, öğrenci ve rehber öğretmenlere teşekkür etti. Ülke ve Bilecik hakkında öğrencilere bilgi veren Başkan Can, Avrupa’nın birçok şehrinden öğrencileri, Osmanlı Devletinin kurulduğu topraklar olan Bilecik'te ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti.


Ziyaret sonrası bir açıklama yapan Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can “İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz iş birliğinde 'Çok Kültürlü Bir Gelecek İçin Okul Stratejileri' projesi kapsamında İtalya, Almanya, Danimarka ve Hollanda'dan gelen Erasmus öğrencilerini ilimizde ağırladık. Geldikleri ülkeler ile güzel ülkemiz arasında köprü vazifesi görecek olan öğrencilerimizi dirilişin şehri Bilecik'imizde ağırlamaktan büyük bir memnuniyet duyduk.

Bu tür projeler ile ülkeler ve kültürler biliniyor, tanınıyor. Bizim ülkemizden de öğrencilerimiz bu ülkelere giderek, Türkiye'mizi ve şehirlerimizi anlatıyor. Dolayısıyla ben bu tür bir çalışmanın paydaşı olmaktan dolayı memnuniyet duyuyor ve projede emeği olan bütün paydaşlara teşekkür ediyorum” dedi.


  Konuklarına ilin değerlerinin olduğu çeşitli hediyeler takdim eden Belediye Başkanı Nihat Can'a, yurt dışından gelen heyet temsilcileri tarafından çeşitli hediyeler verildi.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle