BAŞKAN CAN, SIFIR ATIK ZİRVESİ’NE KATILDI

Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can ve eşi Nesrin Can, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın himayelerinde, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından düzenlenen Sıfır Atık Zirvesi’ne katıldı.  

02 Kasım 2018 Cuma 13:01
227 Okunma
BAŞKAN CAN, SIFIR ATIK ZİRVESİ’NE KATILDI
banner15

Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can ve eşi Nesrin Can, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın himayelerinde, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından düzenlenen Sıfır Atık Zirvesi’ne katıldı.  


  Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde gerçekleştirilen zirvede, Sıfır Atık Projesi ve yapılması gereken konular ele alındı. Belediye Başkanı Nihat Can, zirve hakkında yaptığı değerlendirmede, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın kıymetli eşi Emine Erdoğan’ın himayelerinde, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından düzenlenen Sıfır Atık Zirvesi’ni Cumhurbaşkanlığı Külliyemizde gerçekleştirdik. Projenin geçmişini, aldığımız neticeyi, geliştirilmesi ve yaygınlaştırılması için yapılması gerekenleri konuştuk. Bilecik Belediyesi olarak bizler şu ana kadar sıfır atık projesi kapsamında birçok güzel çalışmayı yapmış bir belediyeyiz. Bilecik Belediyeler Birliğimiz tarafından ilimiz, ilçelerimiz ve beldelerimiz ile köylerimize çevrenin korunması ve geri dönüşüme büyük katkılar sağlayacak olan Bilecik Entegre Katık Atık Yönetim Tesisi başta olmak üzere Bilecik Belediyesi Atıksu Arıtma Tesisi, yeni sistem arıtma tesislerimiz ile birlikte ‘Eski Elbiseler Geri Gelsin’ ‘Atık Yağları Toplama’ gibi projelerimizin hepsi geri dönüşüme ve sıfır atık çalışmalarına katkı sağlayacak çalışmalarımızdan bir kaçıdır. Bunun dışında atıklarla ilimizin birçok kurum ve noktasına kazandırdığımız Bisiklet Durakları da sıfır atık çalışmalarına katkı sağlıyor. Bizler de Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın kıymetli eşi Emine Erdoğan’ın himayelerinde, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından düzenlenen Sıfır Atık Zirvesi’nde ilimizi temsil ettik. Zirvenin sonuçları itibariyle hayırlı ve güzel katkılar sunmasını diliyorum’’ ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle