BAŞKAN CAN, SANAYİ ESNAFI İLE BİR ARAYA GELDİ

Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can, sanayi esnafı ile bir araya geldi.  

22 Ocak 2019 Salı 16:30
206 Okunma
BAŞKAN CAN, SANAYİ ESNAFI İLE BİR ARAYA GELDİ

Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can, sanayi esnafı ile bir araya geldi.  


  Beraberinde, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Onur Karaman’ın da bulunduğu ziyarette Belediye Başkanı Nihat Can, esnafa hayırlı ve kazançlı işler temennisinde bulundu.

Ziyareti hakkında değerlendirmede bulunan Belediye Başkanı Nihat Can, “Bilecik’teki ekonomimiz ve sanayisine emekleri ile katkıda bulunan küçük sanayi sitesi esnafımızı ziyaret ettik. Esnaf kardeşlerimizin çayını içtik, 31 Mart yerel seçimlerinde hemşehrilerimizin desteklerini talep ettik.

Şehrimiz için daha yapacak çok işimiz var. İnşallah bütün esnafımız ve insanımızla el ele vererek, şehrimizi en iyi yerlere getirmeye çalışacağız’’ ifadelerini kullandı.


  Ziyaretinde Bilecik Belediyesi’nin çalışmaları hakkında esnafa bilgi veren Belediye Başkanı Nihat Can, esnaf ve vatandaşların sorularını da cevapladı.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle