BAŞKAN CAN, MUHTARLARI AĞIRLADI

Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can, 19 Ekim Muhtarlar Günü etkinlikleri kapsamında Muhtarlar Derneği Başkanı İlhami Çınar ve beraberindeki muhtarlardan oluşan heyeti ağırladı.

19 Ekim 2018 Cuma 16:30
239 Okunma
BAŞKAN CAN, MUHTARLARI AĞIRLADI
banner15
banner18

Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can, 19 Ekim Muhtarlar Günü etkinlikleri kapsamında Muhtarlar Derneği Başkanı İlhami Çınar ve beraberindeki muhtarlardan oluşan heyeti ağırladı.  


  Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Belediye Başkanı Nihat Can, Dernek Başkanı İlhamı Çınar ve beraberindeki muhtarlara teşekkür etti. Bilecik Belediyesi’nin yeni çalışmaları ve projeleri hakkında muhtarlara bilgi veren Belediye Başkanı Nihat Can, muhtarlarla el ele vererek, Bilecik için güzel çalışmalar gerçekleştirmeye devam ettiklerini kaydetti.


  “Bana göre her bir muhtarımız mahallesinde ve köyünde belediye başkanıdır”


  Muhtarların yerel yönetimdeki önemine değinen Belediye Başkanı Nihat Can, “Bugün muhtarlarımızı ağırlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Gerçekten her vesile ile belirttiğimiz gibi Muhtarlarımız bizler ve insanımız için çok önemlidir. Muhtarlarımız bizlerin en büyük yardımcıları ve her zaman fedakarca çalışan kardeşlerimizdir. Ben bu anlamda şu ana kadar birçok hizmeti insanımızla buluşturan muhtarlarımızdan hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet diliyor, hayatta olan muhtar arkadaşlarımıza da sağlık ve mutluluk için güzel hizmetler gerçekleştirmelerini diliyorum. 19 Ekim Muhtarlar Gününüzü de tebrik ediyorum’’ ifadelerini kullandı.


  Muhtarlar Derneği Başkanı İlhami Çınar ise Belediye Başkanı Nihat Can’a teşekkür ederek, ‘’Bizler de gerçekten muhtarlar olarak Belediye Başkanımız Nihat Can’a katkıları ve güzel çalışmaları dolayısıyla teşekkür ediyoruz. Sağ olsun önceki Belediye Başkanımız Selim Yağcı da şimdiki Belediye Başkanımız Nihat Can da bizlere gereken değeri ve önemi veriyor. Muhtarlarım adına teşekkür ediyorum’’ şeklinde konuştu.


  Muhtarlara çeşitli hediyeler takdim eden Belediye Başkanı Nihat Can, muhtarlarla hatıra fotoğrafı çektirerek, uğurladı.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükleresim yükle