BAŞKAN CAN'IN BİLECİKLİLER GÜNÜ MESAJI

   Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can, 11 Kasım Bilecikliler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
11 Kasım 2018 Pazar 14:56
180 Okunma
BAŞKAN CAN'IN BİLECİKLİLER GÜNÜ MESAJI

   Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can, 11 Kasım Bilecikliler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

  Başkan Can mesajında kentin geçmiş ve yakın tarihteki önemine değindiği mesajında "Bilecik’imiz, Osmanlı Devleti’nin kurulduğu topraklar olduğu gibi yakın tarihimizde altın harflerle yazılan ve Kurtuluş Mücadelesinin de zaferle taçlandırıldığı toprakların adıdır. Bilecik aynı zamanda dedemiz Şeyh Edebali’nin ‘İnsanı yaşat ki devlet yaşasın’ sözünün çıktığı topraklardır. Bilecik aynı zamanda bugün gerek sanayisi gerek tarımı ve gerek istihdam oranları ile ülkemize aldığından çok veren ve kazandıran nadide şehirlerimizden birisidir. Bilecik aynı zamanda ata toprakları ve ecdat diyarı olduğu gibi bütün Anadolu insanının ziyaret etmesi ve sahip olduğu tarihi ve kültürel değerleri görmesi gereken topraklardır. Bizler de şehrimizin bu önemine binaen tarihte taşıdığı rolün sorumluluğunda olarak, insanımız ve şehrimiz için çalışmaya ve güzel eserler kazandırmaya çalışıyoruz.

 11.11 Bilecikliler Günü vesilesiyle kadim şehirlerimiz İstanbul ve Kocaeli başta olmak üzere birçok ilimizdeki hemşehrilerimizle de bir araya gelerek, selamlaşacağız ve buluşacağız. Şehrimiz ve insanımızın layık olduğu en güzel çalışma ve eserleri kazandırmanın inancıyla ilimiz için güzel simgelerden biri olan 11.11 Bilecikliler Gününün kutlu olmasını diliyorum. Bütün hemşehrilerime mutlu ve sağlıklı bir ömür diliyor, ülkemizin dört bir köşesinden vatandaşlarımızı ve gönüldaşlarımıza dirilişin şehri Bilecik'imize davet ediyorum" ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle