BAŞKAN CAN, BELEDİYE ÇALIŞANLARIYLA BİR ARAYA GELDİ

 Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can, Bilecik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ile Bilecik Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü çalışanları ile değerlendirme toplantısında bir araya geldi.  

14 Mayıs 2018 Pazartesi 17:13
309 Okunma
BAŞKAN CAN,  BELEDİYE ÇALIŞANLARIYLA BİR ARAYA GELDİ
banner15

 Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can, Bilecik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ile Bilecik Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü çalışanları ile değerlendirme toplantısında bir araya geldi.  


  Belediye Başkanı Nihat Can, vatandaşlara daha sağlıklı ve hızlı bir hizmet sunulması amacıyla gerçekleştirilen toplantıda çalışmaların son durumu hakkında ilgili birim müdürlerinden bilgi aldı.
  Bilecik Belediyesi olarak vatandaşların memnuniyetini sağlama adına daha sağlıklı ve kaliteli hizmet ortaya koyma gayretinde olduklarını belirten Belediye Başkanı Nihat Can, "Birimlerimiz ile istişare ve değerlendirme toplantıları gerçekleştiriyoruz. Hedefimiz şehrimize en hızlı, en verimli ve kaliteli hizmeti sunmanın çabası ve gayreti içindeyiz. Yeni haftanın ilk gününde Fen İşleri Müdürlüğümüz ve İmar ve Şehircilik Müdürlüğümüz ile istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirdik. Bundan sonrada daha büyük bir aşk ve gayret ile şehrimize el ele gönül gönüle vererek hizmet etmeye devam edeceğiz. Çalışma arkadaşlarıma görevlerinde kolaylıklar ve başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 14.05.2018 17:21
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle