BAŞKAN CAN AÇILIŞLARA KATILDI

Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can, ildeki iş yerleri açılışlarına katıldı.  

13 Ekim 2018 Cumartesi 14:35
132 Okunma
BAŞKAN CAN AÇILIŞLARA KATILDI

Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can, ildeki iş yerleri açılışlarına katıldı.  


  Başkan Can, ilk olarak ilde hizmet veren bir kafenin, ardında 11 Nolu Aile Sağlığı Merkezi’nin açılışına katılarak, iş yeri sahiplerine hayırlı olsun dileklerini iletti. Ardından bir açıklama yapan Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can, “ Her geçen gün büyüyüp ve birbirinden güzel iş yerlerini bünyesine dahil eden şehrimizdeki gelişim ve büyüme bizleri mutlu ediyor. Bugünde Şehrimiz esnaflarından Hakan Şentürk kardeşimizin hizmete kazandırdığı kafenin işyeri açılışını gerçekleştirdik. Açılışını gerçekleştirdiğimiz iş yerinin hayırlı ve uğurlu olmasını diliyor, iş yeri sahiplerine de bereketli kazançlar getirmesini temenni ediyorum.

Ardından, merkez Cumhuriyet Mahallesinde yer alan 11 Nolu Aile Sağlığı Merkezi'nin açılışını değerli il protokolümüzle birlikte gerçekleştirdik. Cumhuriyet Mahallemiz sağlık açısından son derece önemli ve güzel bir hizmeti almış oldu. Vatandaşlarımızın sağlık konusunda daha hızlı, daha güvenli ve kolay bir hizmet alması amacıyla bu Cumhuriyet Mahallemizde açılışı gerçekleştirdiğimiz Aile Sağlığı Merkezi'nin hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerine yer verdi.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle