BAKIN NEKADAR ÇÖP TOPLADILAR!

Bilecik'te çevre kirliğine ‘dur’ demek için harekete geçen ve aralarında Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin'in de bulunduğu bir grup, piknik alanından topladıkları çöpleri bir araya getirip "Atma" yazısı oluşturdular.

13 Ekim 2020 Salı 12:13
548 Okunma
BAKIN NEKADAR ÇÖP TOPLADILAR!
banner15
banner18

 Bilecik'te çevre kirliğine ‘dur’ demek için harekete geçen ve aralarında Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin'in de bulunduğu bir grup, piknik alanından topladıkları çöpleri bir araya getirip "Atma" yazısı oluşturdular.


Son yıllarda ekosistemde meydana gelen değişim, dünyada olumsuz etkilerin ortaya çıkmasına neden oluyor. Pek çok insan dünyaya sahip çıkmak için içinde yaşadığı çevreyi koruması gerektiğini biliyor fakat bunun için harekete geçmekten kaçınıyor. Bu olumsuz gidişe ‘dur’ demek için bir adım atılması gerektiğini ifade eden Bilecik Belediyesi yetkilileri, bu konuda farkındalık oluşturma çalışmalarına başladı.

 Bilecik Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlik sonunda toplanan çöplerle "Atma" mesajı verildi. Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin, toplumda çevre duyarlılığı oluşturmak ve bu konunun önemine dikkat çekmek adına düzenlenen çöp toplama etkinliğine katıldı.


"Bilecik'in güzelliğini doğamızı koruyarak sağlamak, hepimizin görevidir"
Bilecik merkeze bağlı Çakırpınar köy yolu mevkiinde bulunan piknik alanında düzenlenen çöp toplama etkinliğine katılan ve etkinlik bitiminde konuşan Başkan Şahin; “Partililerimizin katılımlarıyla çöp toplama etkinliği gerçekleştirdik.

Çevremizi temiz tutmanın önemini, gelecek nesillere temiz ve düzenli bir dünya bırakmanın önemine dikkat çekiyoruz ve 'Atma' diyoruz. Güzel şehrimiz Bilecik'in güzelliğini doğamızı koruyarak sağlamak, hepimizin görevidir” dedi.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABERBelediye
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
MİSAFİR 2020-10-14 08:08:38

Bence mahalle aralarındaki çöpleri toplasınlar sonra oraları toplarlar

Avatar
misafir 2020-10-14 12:31:58

Ellerine sağlık. Abbaslık bölgesine de böyle bir etkinlik gerekiyor

Avatar
Misafir 2020-10-28 03:03:15

Ellerinize sağlık Gülümbe Köyü ve çukurören tepesindede böyle bir etkinlik gerekiyor çöp konteynerı olmasına rağmen çöpler köy çevresindeki ormanlık alanlara atılıyor çekyat televizyon çocuk ve hasta bezleri kavanozlar kıyafet ne ararsanız var ormanlarımızı bit pazarına çevirmişler çok üzücü

banner22

resim yükleresim yükleresim yükle