BAKANLAR BİLECİK'İ MARKAJA ALDI

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan ile Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Bilecik'te incelemelerde bulundu.

19 Mart 2014 Çarşamba 12:18
1920 Okunma
BAKANLAR BİLECİK'İ MARKAJA ALDI

 Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan ile Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Bilecik'te incelemelerde bulundu.

Bakanlar Elvan ve Avcı, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müsteşarı Habip Soluk, Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) Genel Müdürü Süleyman Karaman ile birlikte Eskişehir-İstanbul Yüksek Hızlı Tren (YHT)  hattı inşaatında incelemelerde bulunmak üzere Hızlı Tren ile Bilecik'in Bozüyük ilçesine geldi.

Bakanları Elvan ve Avcı'yı İçköy'deki inşaatı devam eden YHT Gar'ın da, Bilecik Valisi Ahmet Hamdi Nayir, Bozüyük Kaymakamı Köksal Şakalar, Bozüyük Belediye Başkan Vekili Fatih Bakıcı ve İl Jandarma Komutanı Albay Alper Sır ile diğer yetkililer karşıladı.

Elvan, burada kısa bir açıklamada bulunduktan sonra Avcı ve beraberindekilerle birlikte Eskişehir'e gitti.

Vali Nayir, daha sonra YHT Gar'ın da, TCDD 1. Bölge Müdürü Hasan Gedikli ve yüklenici firma yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgi aldı. 


Son Güncelleme: 19.03.2014 12:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle