BAĞIŞLANAN SOĞANLAR VATANDAŞLARA DAĞITILDI

Bir hayırsever tarafından Bilecik Belediyesi’ne bağışlanan soğanlar, görevliler tarafından esnaf ve vatandaşlara dağıtıldı.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
05 Mart 2021 Cuma 12:29
342 Okunma
BAĞIŞLANAN SOĞANLAR  VATANDAŞLARA DAĞITILDI
banner15

Bir hayırsever tarafından Bilecik Belediyesi’ne bağışlanan soğanlar, görevliler tarafından esnaf ve vatandaşlara dağıtıldı. Esnaf ve vatandaşlar, yapılan çuval çuval soğan dağıtımdan duydukları memnuniyeti belirterek, hayırsever vatandaş ve belediye görevlilerine teşekkür etti.

Belediye Başkanı Semih Şahin ise hayırsevere teşekkür ederek, ‘’İlimizdeki bir hayırseverin belediye başkanlığımıza verdiği soğanları, ilgili birimdeki arkadaşlarımız esnaf ve vatandaşlarımıza iş yeri ve evlerini ziyaret ederek teslim etti. Yardımlaşma ve dayanışmaya çok ihtiyaç duyduğumuz bir zamanda bu tür güzel bir uygulamanın paydaşı olmaktan dolayı mutlu olduk. Hayırsever vatandaşımıza çok teşekkür ediyorum. Bilecik Belediyesi olarak bizler de elimizdeki imkanlar ölçüsünde esnaf ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanında yer almaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 05.03.2021 12:35
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABEREsnafSOĞAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle