ASFALTLAMA ÇALIŞMALARINDA SIRA İSMETPAŞA MAHALLESİ’NDE

Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can, İsmetpaşa Mahallesinde gerçekleştirilecek asfaltlama ve kaldırım çalışmaları dolayısıyla incelemelerde bulundu.  

08 Kasım 2018 Perşembe 12:14
156 Okunma
ASFALTLAMA ÇALIŞMALARINDA SIRA İSMETPAŞA MAHALLESİ’NDE

Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can, İsmetpaşa Mahallesinde gerçekleştirilecek asfaltlama ve kaldırım çalışmaları dolayısıyla incelemelerde bulundu.  


  Beraberinde Başkan Yardımcısı Abdullah Ay ve ilgili birim müdürleri ile birlikte incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Nihat Can, yapılacak çalışmalar hakkında bilgi aldı. Şu ana kadar şehrin birçok mahallesinde asfalt ve kaldırım çalışmasını gerçekleştiren Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından önümüzdeki günlerde asfaltlama ve kaldırım çalışmalarının İsmetpaşa Mahallesinde başlayacağı bilgisini veren Belediye Başkanı Nihat Can, çalışmaların bütün mahallelerde gerçekleştirileceğini söyledi.


  “ İhtiyaç duyulan alanlarda kaldırım çalışmaları da gerçekleştirilecek”


  Bilecik Belediyesi olarak, fiziki çalışmalar başta olmak üzere sosyal, kültürel ve diğer alanlarda topyekün bir faaliyetin olduğuna vurgu yapan Belediye Başkanı Nihat Can, asfaltlama çalışmaları dolayısıyla kot farkı oluşan cadde ve sokaklarda kaldırım çalışmalarının da yapılacağını belirterek; "Şehrimizin birçok noktasında zamanla bozulan ve ulaşımı zorlaştıran alanlarda asfaltlama çalışmalarımız devam ediyor. İsmetpaşa Mahallemizde asfaltlama çalışması gerektiren noktalarda ekiplerimizle birlikte incelemelerde bulunduk. Her yönüyle temiz ve ulaşılabilir bir Bilecik için cadde ve sokaklarımızı hemşehrilerimize layık bir konuma getireceğiz” dedi.


  “Asfaltlama çalışmalarımız diğer mahallelerimizde de gerçekleştirilecek”


  Bilecik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından şu an birçok mahallemizde devam eden asfaltlama çalışmalarının diğer mahallelerde de gerçekleştirileceğini dile getiren Belediye Başkanı Nihat Can, "Fen İşleri başta olmak üzere birçok ilgili müdürlük çalışanlarımız şu an yoğun bir faaliyet ile asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor. Vatandaşlarımıza kış mevsiminin olumsuz hava şartları ile karşılaşmadan güzel ve elverişli cadde ile sokaklar sunmak istiyoruz. Mahallelerimize ve vatandaşlarımıza hayırlı ve uğurlu olsun" ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle