ANNELER GÜNÜ ETKİNLİĞİNE KATILDI

 Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can, AK Parti Bilecik Kadın Kolları teşkilatının düzenlediği Anneler Günü etkinliğine katıldı.  

14 Mayıs 2018 Pazartesi 16:33
181 Okunma
ANNELER GÜNÜ ETKİNLİĞİNE KATILDI

 Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can, AK Parti Bilecik Kadın Kolları teşkilatının düzenlediği Anneler Günü etkinliğine katıldı.  


  Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can, AK Parti Bilecik Kadın Kolları teşkilatının düzenlediği Anneler Günü etkinliğine katılarak, tüm annelerin Anneler Günü’nü kutladı.

 Etkinlik sonrası kısa bir açıklama yapan Başkan Can, “AK Parti Bilecik Kadın Kolları teşkilatımızın düzenlemiş olduğu Anneler Günü etkinliğine katıldık. Annelerimiz geleceğimizin güvencesi olan çocuklarımızın en iyi şekilde yetişmesi için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan yüreklerindeki sınırsız sevgi ve sabırlarıyla dünyanın en kutsal varlıklarıdır.

 

Ülkemize ve insanlığa faydalı nesiller yetiştirmek için her türlü zorluğa göğüs gererek fedakarca çalışan anneler, aile değerlerinin yaşatılması ve geleceğe taşınmasının en önemli güvencesidir. Sadece anne değil, kalbi anne şefkati ile atan tüm kadınlarımızın Anneler Günü’nü kutluyorum. Kadın Kolları Teşkilatımıza düzenlemiş oldukları program sebebiyle tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle