AMİGO ŞERO'DAN YARIN TARAFTARA BİR BABA HİNDİ

1977 yılından bu yana Bilecikspor maçlarının vazgeçilmez ismi, amigo Şero yarın oynanacak yükselme maçına hazır olduğunu belirtti.

03 Mayıs 2014 Cumartesi 10:50
1911 Okunma
AMİGO ŞERO'DAN YARIN TARAFTARA BİR BABA HİNDİ

  1977 yılından bu yana Bilecikspor maçlarının vazgeçilmez ismi, amigo Şero yarın oynanacak yükselme maçına hazır olduğunu belirtti.  

  Şerafettin Yılmaztürk, “ Allah’ın izini ile yarın Bilecik Edebalispor çok önemli bir maça çıkaracak. Edebalispor bu sene bizim gururumuz oldu. Yarın saat 14:00’da Edebali stadında ben gene eski amigo Şero olarak tribünlerde yerimi almak istiyorum. İnşallah bütün seyircimiz ile bu maçı alacağız. Bozüyük Vitraspor formda bir takım, ama bizim takımımızda Bilecik gururu ile, Bilecik hırsı ile bu maçı alacaklardır. Başkanımız Ahmet Subaşı, takım kaptanımız Harun Dilek ve futbolcularımız gerekli özveriyi göstereceklerine inanıyorum. Bugün Bilecikspor’umuzun Başkanı Batuhan Çolak ile bir telefon görüşmesi yaptım.

 Yarın sabah takımın kahvaltısına katılıp, oradan stada geçip futbolcuların soyunma odasına gideceğinin söyledi. İnşallah prim açıklaması yapar ondan bunu bekliyoruz. Çünkü bizim bir senemiz boşa gitmesin. Bu maç 90 dakika, bu bir Bozüyük maçı, ölüm kalım maçı, inşallah Batuhan Bey soyunma odasında güzel bir prim açıklar ve bizleri daha çok onurlandırır. Yarın maça bütün Bilecik’liler gelerek bu maçı alacağız. Bu akşam heyecandan nasıl uyuyacağımı bilmiyorum. Ben hasta bir Bilecikspor’luyum 13 sene top oynadım Bilecik Edebalispor ise bu maçı alarak üst lige yükselecek. Şuan o kadar heyecanlandım eski günler aklıma geldi. Yarın tribünde yerimi alarak eski günlerdeki gibi “Bir Baba Hindi” çektireceğim ” diye belirtti.

Son Güncelleme: 03.05.2014 10:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle