ALTERNATİF YOLLARLA YENİ HASTANEYE ULAŞIM KOLAYLAŞACAK

Bilecik Belediyesi tarafından yeni hastane çevresinde gerçekleştirilen yeni yol açma ve parke taşı çalışmaları ile hastaneye ulaşım kolaylaşacak.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
08 Ocak 2022 Cumartesi 13:27
300 Okunma
ALTERNATİF YOLLARLA YENİ HASTANEYE ULAŞIM KOLAYLAŞACAK
banner15

Bilecik Belediyesi tarafından yeni hastane çevresinde gerçekleştirilen yeni yol açma ve parke taşı çalışmaları ile hastaneye ulaşım kolaylaşacak.


Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi etrafındaki dere ıslah çalışmalarını tamamlayan belediye, son olarak hastaneye olan bağlantı yollarında iyileştirme ve yenileme çalışmalarını tamamladı. Gerçekleştirilen çalışmalar ile hem Bilecik hem de Bursa yönünden gelecek yolcu ve hastalar, hastaneye daha kolay ulaşım sağlayacak.


Bilecik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında ayrıca Pelitözü Mahallesi ile hastane ve mezarlık arasında yer alan yollarda parke çalışması gerçekleştirildi. Çalışmaların tamamlanması ile birlikte hastane etrafındaki trafik akışı ve yoğunluğunda önemli kolaylık sağlanacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle