700 TONLUK ASFALT YAMA ÇALIŞMASINI TAMAMLANDI

Bilecik'te belediye tarafından iki aylık süre zarfında bin 700 tonluk asfalt yama çalışması yapıldı.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
08 Eylül 2021 Çarşamba 13:54
111 Okunma
700 TONLUK ASFALT YAMA ÇALIŞMASINI TAMAMLANDI
banner15

Bilecik'te belediye tarafından iki aylık süre zarfında bin 700 tonluk asfalt yama çalışması yapıldı.


Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin, eylül ayı belediye meclis toplantısında yaptığı açıklamada iki aylık süre zarfında bin 700 tonluk asfalt yama çalışmasını tamamladıklarını söyledi. Meclis üyelerine Bilecik Belediyesi çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Şahin, 2 bin tonluk asfalt yama çalışması daha yapacakları bilgisini vererek, "Bir tarafından kültürel, sosyal ve sanatsal çalışmalarımızı halkla buluştururken diğer yandan fiziki çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Geçtiğimiz aylarda ihalesini yaptığımız asfalt çalışmaları kapsamında ekiplerimiz aralıksız bütün cadde ve sokaklarda asfalt yenileme ve yama çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda şehir merkezindeki cadde ve sokaklar olmak üzere 6 Eylül tarihi itibariyle 250’ye yakın noktada bin 702 tonluk asfalt yama çalışmasını tamamladık. Geriye kalan 300 tonluk çalışmayı da en kısa sürede gerçekleştireceğiz’’ ifadelerini kullandı.
Başkan Şahin ekiplerin aynı zamanda kötü görüntü ve işleyişe neden olan noktalarda da kaldırım, parke ve benzeri onarım, bakım çalışmalarını da beraberinde yaptıklarını belirtti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle