7 YILDIR BİLECİK'TE GÖREV YAPAN VALİ YARDIMCISI EMEKLİLİĞE AYRILDI

2014 yılından bu yana Bilecik Vali Yardımcılığı görevinde bulunan Mehmet Taşdöğen emekliliğe ayrıldı.

17 Mart 2021 Çarşamba 12:20
937 Okunma
7 YILDIR BİLECİK'TE GÖREV YAPAN VALİ YARDIMCISI EMEKLİLİĞE AYRILDI
banner15

 2014 yılından bu yana Bilecik Vali Yardımcılığı görevinde bulunan Mehmet Taşdöğen emekliliğe ayrıldı.


Bilecik'te 7 yıldır Bilecik Vali Yardımcılığı görevinde bulunan halk tarafından sevilen Mehmet Taşdöğen emekliliğe ayrılırken, veda ziyaretlerine başladı. Taşdöğen, Bilecik AFAD İl Müdürlüğünü ziyaret ederek, kurum Müdürü Mehmet Hayri Demirel sohbet etti. Demirel, emekliğe ayrılan Taşdöğen'a bundan sonraki hayatında sağlıklı ve afetsiz günler dilerken, Afet ve Acil Durum Çantası takdim etti.


Mehmet Taşdöğen, ardından Bilecik Müftülüğüne veda ziyaret gerçekleştirdi. Ardından Taşdöğen, Bilecik İl Müftüsü Ali Erhun'u makamında ziyaret etti. Müftü Erhun, ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, emeklilik hayatında kendilerine aileleri ile birlikte sağlık ve mutluluklar diledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle