66 BİN 800 METRE KARELİK PARKE VE BORDÜR ÇALIŞMASI YAPILACAK

Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilen ihaleyle kentteki 12 mahallede 66 bin 800 metrekarelik parke ve bordür çalışması yapılacak.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
02 Temmuz 2021 Cuma 12:17
87 Okunma
66 BİN 800 METRE KARELİK PARKE VE BORDÜR ÇALIŞMASI YAPILACAK

 Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilen ihaleyle kentteki 12 mahallede 66 bin 800 metrekarelik parke ve bordür çalışması yapılacak.


Bilecik Belediyesi Encümen Toplantı Salonu'nda Çevre, Koruma ve Kontrol Müdürü Gürkan Akyurt başkanlığında cadde ve sokaklarda prefabrik beton parke ve bordür taşı döşenmesi yapım işi açık ihalesi yapıldı. Açık ihalede, döşenme yapım işi 66 bin 800 metrekarelik alan belirlendi. Bilecik Belediyesi sosyal medya hesaplarından canlı yayın ile gerçekleştirilen ihalede 4 firma teklif verirken, ihale evrak ve belgelerinin değerlendirilmesinden sonra yapım işini alan firma tarafından 12 mahallede kapsamlı çalışma gerçekleştirilecek. Belirtilen noktalarda bordür sökülmesi, tesviye ve dolgu çalışmaları, taş ve parke nakliyesi ve işçiliği başlıklarında gerçekleştirilecek çalışma ile kenttin birçok noktasında ulaşımı zorlaştıran ve kötü görüntüye neden olan alanlarda yeni düzenlemeler yapılacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle