3. HAZIRLIK MAÇINDA MAĞLUBİYET İLE TANIŞTI

Bilecik’i bu sene Erkeler Basketbol Bölgesel Lig (EBBL)’de temsil edecek Bilecik Belediyespor, oynadığı 3’üncü hazırlık maçında mağlubiyet ile tanıştı.

27 Ekim 2015 Salı 05:05
1032 Okunma
3. HAZIRLIK MAÇINDA MAĞLUBİYET İLE TANIŞTI
banner15

  Bilecik’i bu sene Erkeler Basketbol Bölgesel Lig (EBBL)’de temsil edecek Bilecik Belediyespor, oynadığı 3’üncü hazırlık maçında mağlubiyet ile tanıştı.  

 

 

  Bursa 100. Yıl Kapalı Spor Salonu’nda oynanan lig öncesi hazırlık maçında Bilecik Belediyespor EBBL’de farklı bir grupta mücadele eden Bursa temsilcisi Nilüfer Belediyespor’a 72-61 skorla mağlup oldu. Bu mağlubiyet sonrası sezon öncesi yaptığı 3’üncü hazırlık maçında mağlubiyet ile tanıştı. Maça iyi başlayan Nilüfer Belediyespor ilk peridoyu 16-13 skorla önce tamamladı. İkinci periyota farkı kapatmak için mücadele eden  Bilecik Belediyespor, farkı kapatamadı ve ilk yarının sonunda soyunma odasına 33-25 skorla gitti.

 

 

Üçüncü periyotta ilk iki periyota göre daha fazla sayı üreten Bilecik Belediyespor, bir ara farkı 3 sayıya kadar indirdi. Nilüfer Belediyespor fark 3’e inince bulduğu 3’lükler ile yine farkı 8’e çıkardı ve üçüncü periyot 58-50 skorla Nilüfer Belediyespor üstünlüğü ile geçildi. Son periyotta karşılıklı atılan sayılar farkı değiştirmezken müsabaka 72-61 skorla Nilüfer Belediyespor üstünlüğü ile kapandı. Bu mağlubiyet sonrası Bilecik Belediyespor, lig öncesi oynadığı 3’üncü hazırlık maçında ilk mağlubiyetini almış oldu.

 

 

  MAÇ SONU

 

  Maç sonunda müsabakayı değerlendiren Bilecik Belediyespor Baş antrenörü Yeşer Karabulut, üçüncü hazırlık maçında mağlubiyet ile tanıştıklarını belirtti. Karabulut, “Takımın mücadelesi ve oyunu beni mutlu etti. Mağlup olduk ama oynanan oyun ve mücadele güzeldi her iki takım için. Lig öncesi eksik yönlerimizi bu müsabakalar ile görüyoruz. Burada bizi dostça karşılayan Nilüfer Belediyespor yöneticileri ve sportmence mücadele eden her iki takım oyuncuları kutluyorum” dedi.

Son Güncelleme: 27.10.2015 05:05
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKBasketbol
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle