24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ ETKİNLİKLERİ BAŞLADI

Bilecik Belediyesi ve Bilecik İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında ''Yeni Türkiye Yolunda Geleceğe Emin Adımlarla'' konulu yürüyüş gerçekleştirildi.

19 Kasım 2016 Cumartesi 10:41
1487 Okunma
24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ ETKİNLİKLERİ BAŞLADI
banner15

  Bilecik Belediyesi ve Bilecik İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında ''Yeni Türkiye Yolunda Geleceğe Emin Adımlarla'' konulu yürüyüş gerçekleştirildi. 

 

 

  Bilecik Belediyesi Şehir Ormanında gerçekleştirilen aktiviteye, Belediye Başkanı Selim Yağcı, Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, şube müdürleri, öğretmenler ve sporseverler katıldı. Belediye Başkanı Selim Yağcı, Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş ve beraberindekiler gerçekleştirilen yürüyüşün ardından kahvaltıda bir araya geldi.

 

 

 15 Temmuz Demokrasi Şehitlerinin de hatırlandığı yürüyüş programındaki kahvaltıda bir konuşma yapan Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik Belediyesi ve Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde güzel ve anlamlı bir çalışmanın yapıldığını belirtti. Yağcı, “Güzel ilimiz Bilecik'te yine güzel ve anlamlı bir programda bir aradayız. Önümüzdeki günlerde 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutlayacağız.

 

 

 Öncelikle güzel ülkemizin savunmasında ve korunmasında canlarını veren aziz şehitlerimiz ile 15 Temmuz hain girişiminde yine canlarını veren şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Bugün bu güzel ve anlamlı gün kapsamında güzel bir program gerçekleştirdik. Her yönüyle sağlıklı ve güzel yetişmiş bireyler için eğitimin ne kadar önemli olduğu tartışılmaz. Eğitim bilim ve ahlak olduğu gibi, yine eğitim ülke sevgisi demek, milli iradeye saygı demek ve bu güzel vatanı her zaman korumak ve gelişimine katkı sağlama noktasında uğraş vermektir.

 

 

 Gerek siz öğretmenlere gerek biz yöneticilere bu anlamda çok önemli vazifeler düşüyor. Programımızın temasında da olduğu gibi yeni Türkiye yolunda geleceğe emin adımlarla yürüyoruz ve yürümeye de devam edeceğiz. Ben bu anlamda başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün öğretmenlerimizin gününü kutluyorum'' dedi.

 

 

 

  Milli Eğitim Müdürü Durmuş ise; gerçekleştirilen aktivite ile hem sağlığın hem de eğitimin önemine ilişkin bir farkındalık oluşturmaya çalıştıklarını belirterek, programın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

Son Güncelleme: 19.11.2016 10:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle