11.11. BİLECİKLİLER GÜNÜ’NE DAVET EDİLDİ

Kocaeli Bilecikliler Dernek Başkanı Ali Ekmel ve beraberindeki heyet Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can’ı makamında ziyaret etti.  

24 Ekim 2018 Çarşamba 14:10
282 Okunma
11.11. BİLECİKLİLER GÜNÜ’NE DAVET EDİLDİ
banner15

Kocaeli Bilecikliler Dernek Başkanı Ali Ekmel ve beraberindeki heyet Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can’ı makamında ziyaret etti.  


  Kocaeli Bilecikliler Dernek Başkanı Ali Ekmel ve beraberindeki heyet Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can’ı makamında ziyaret ederek, Kocaeli’nde bu yıl 30’uncusu düzenlenecek olan 11.11. Bilecikliler Günü’ne davet ettiler. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Can, konuklarına teşekkür etti. Ardından bir açıklamada bulunan Can, “İlimiz sınırları dışında şehrimiz temsilcilerinden Kocaeli Bilecikliler Dernek Başkanı Ali Ekmel ve beraberindeki heyet nezaket ziyaretinde bulundular. Bu yıl 30’uncusu gerçekleşecek olan 11.11. Bilecikliler Günü programına davet ettiler. Nazik davetleri ve ziyaretlerinden dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
YORGUN DEMOKRAT 2018-10-26 09:24:08

Bakın şimdi Resmi Plakalı araçlara keyfi gezmeye kaç tane gidecek, özel aracıyla giden olacakmı acaba ama ne gezer yakında Bileciktede Hıdrellez pilavları başlayacak o zamanda göreceğiz Resmi araçları pilav pilav gezecek ondan sonra tasarruf yapacaz bu zihniyetle asla olmaz bu, kendimizi kandırırız hadi özel aracınızla gidinde göreyim sizi

banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle