11. ULUSLARARASI TRAVEL TURKEY İZMİR TURİZM FUARI

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, 11. Uluslararası Travel Turkey İzmir Turizm Fuarı'na katılarak Bilecik standını ziyaret etti.

08 Aralık 2017 Cuma 08:54
1183 Okunma
11. ULUSLARARASI TRAVEL TURKEY İZMİR TURİZM FUARI

  Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, 11. Uluslararası Travel Turkey İzmir Turizm Fuarı'na katılarak Bilecik standını ziyaret etti.

 

 

   7-10 Aralık tarihlerinde İzmir'de düzenlenen TÜRSAB ve İzmir Fuarcılık Hizmetleri Kültür ve Sanat İşleri Anonim Şirketi (İZFAŞ) iş birliğinde düzenlenen Travel Turkey İzmir Turizm Fuar ve Kongresinin açılışına katılan Bilecik Valisi Tahir Büyükakın ve Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, fuarda bulunan Bilecik standını da gezdi.

 

 

 Başkan Yağcı, fuarda 40 ülke, 60 ilden binlerce katılımcı, yatırımcı ve acentenin buluştuğunu belirterek, "11. Uluslararası Travel Turkey İzmir Turizm Fuarı'nda dirilişin, kuruluşun, kurtuluşun ve şahlanışın şehri Bilecik'imizin ilgi odağı olan standımızda tanıtma fırsatı bulduk.

 

 

 Bu yıl 11’incisini düzenlendiği Turizm Fuarının açılışını çok değerli Kültür ve Turizm Bakanımız, Prof. Dr. Numan Kurtulmuş Beyefendi'nin teşrifleriyle gerçekleştirdik. Açılışın ardından valilerimiz, belediye başkanları arkadaşlarımız ve birçok seyahat acentesi yetkilileri standımızı ziyaret ettiler. Belediyemiz ve BEBKA işbirliğinde katılım sağladığımız turizm fuarında kültürel ve tarihi zenginliklerimiz, yöresel ürünlerimiz, gelenek ve göreneklerimiz turizm kapsamında yaptığımız ve yapacağımız çalışmalarımızı uluslararası platformda ziyaretçilerin beğenisine sunduk.

 

 

 7 Aralık ve 10 Aralık tarihleri arasında devam edecek olan 11.Travel Turkey İzmir Fuarında Bilecik standımıza tüm ziyaretçilerimizi bekliyoruz” ifadelerine yer verdi.

Son Güncelleme: 08.12.2017 08:54
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle