100. YIL DUVARI KARANFİLLERLE DONATILDI

Bilecik Belediyesi tarafından 10 Kasım Atatürk’ü anma programı kapsamında 100. Yıl Duvarı'nda yer alan Atatürk görselleri karanfillerle donatılırken, belediye başkanlığına ait bina ve tesislerde bayraklar yarıya indirildi.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
11 Kasım 2021 Perşembe 12:01
57 Okunma
100. YIL DUVARI KARANFİLLERLE DONATILDI

Bilecik Belediyesi tarafından 10 Kasım Atatürk’ü anma programı kapsamında 100. Yıl Duvarı'nda yer alan Atatürk görselleri karanfillerle donatılırken, belediye başkanlığına ait bina ve tesislerde bayraklar yarıya indirildi.


Tüm yurtta olduğu gibi kuruluş ve kurtuluşun şehri Bilecik’te de saat 09.05’te Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk minnet ve saygıyla anıldı.

 Bilecik Belediyesi tarafından Cumhuriyet meydanı başta olmak üzere şehrin birçok noktasındaki hazırlıklar büyük bir titizlikle yapıldı.

10 Kasım Atatürk’ü anma programı kapsamında ayrıca belediye başkanlığına ait tesis ve binalarda bayraklar yarıya indirilirken, zabıta memurları da şehrin dört bir köşesinde Ata’larına saygı duruşunda bulundu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle