“10. ULUSAL BİLECİK TİYATRO FESTİVALİ” İÇİN BİLETLER SATIŞA SUNULDU

Bilecik Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen “10. Ulusal Bilecik Tiyatro Festivali” için perdeler açılıyor.

06 Kasım 2015 Cuma 07:31
1759 Okunma
“10. ULUSAL BİLECİK TİYATRO FESTİVALİ” İÇİN BİLETLER SATIŞA SUNULDU

  Bilecik Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen “10. Ulusal Bilecik Tiyatro Festivali” için perdeler açılıyor.  

 

 

  Belediye Başkanı Selim Yağcı'nın özel gayretleri ile 10 yıldır gerçekleştirilen tiyatro festivali, kültür ve sanat şehri Bilecik'e birçok yönden değer katıyor. Bilecik Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından, Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen festivaller kapsamında her yıl olduğu gibi bu yıl da onbinlerce tiyatrosever, tiyatronun eşsiz güzelliğini yaşama imkanı bulacak.

 

 

 Bileciklileri tiyatroyla buluşturmayı ve tiyatro sanatını yaşatmayı amaçlayan “10. Ulusal Bilecik Tiyatro Festivali” biletlerini Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi'mizden biletleri temin edebilirler.

 

 

  16 KASIM’DA İSTANBUL'DA DÜZENLENECEK GALA İLE FESTİVAL BAŞLAYACAK

 

  16 Kasım Pazartesi günü, İstanbul'da gerçekleştirilecek olan gala programıyla başlayacak olan Bilecik Ulusal Tiyatro Festivali kapsamında bu yıl; 18 Kasım Çarşamba günü, saat: 20:00'de sahnelenecek olan ve Süheyl Uygur, Nejla Uygur, Behzat Uygur, Uğur Babürhan, Şahnaz Çakıralp, Önder Keskin, Leyla Yüngül, Ömer Yılmaz ve Burcu Afşin'in sahneye çıkacağı ''Markopaşa Müzikalı'' oyunu ile sahneler açılacak. 

 

 

 19 Kasım Perşembe günü, saat 20:00'de oynanacak olan ve Ercüment Doğan, Merve Sevi, Deniz Özerman ve İrfan Kangı'nın oynayacağı, ''Sorma Söylemem'' adlı 2 perdelik komedi oyunu ile festival devam edecek. 21 Kasım Cumartesi günü saat 20:00'de, ''2. Abdülhamid Han Eskitilmiş Kılıç'' oyunu sergilenecek.

 

 

 22 Kasım Pazar günü saat 20:00'de oynanacak olan ve Haldun Dormen, Tolga Güleç, Hakan Altıner, Selda Özbek Orpak, Savaş Bayındır, Emre Büyükpınar, Barış Kıralioğlu, Tayfun Yılmaz, Burcu Akyürek, Caner Tör ve Efe Yeşilay'ın oynayacağı ''Müfettiş'' adlı oyun Bilecikliler ile buluşacak.

 

 

 23 Kasım Pazartesi günü saat 20:00'de oynanacak olan ve Yeliz Şar, Bekir Aksoy, Şeyhan Şaşko, Pelin Akil, Volkan Severcan ve Melda Gür'ün oynayacağı, ''Abim Geldi'' oyunu sergilenecek. 24 Kasım Çarşamba günü saat 20:00'de oynanacak olan ve Gökçe Özyol, Yağmur Kaşifoğlu, Deniz Oral, Ortans Kıvanç, Atilla Pekdemir ve Şeniz Kurultay'ın oynadığı ''Evet İstiyorum'' adlı oyun ve 26 Kasım Perşembe günü, saat 20:00'de, Cengiz Küçükayvaz Tiyatrosu tarafından sahnelenecek olan ''Düş Yakamdan'' adlı oyun ile “10. Ulusal Bilecik Tiyatro Festivali” devam edecek.

 

 

 27 Kasım Cuma günü, saat 20:00'de sahnelenecek olan ''Aşka Olan Meylim Senin Yüzünden 2'' adlı oyun, 28 Kasım Cumartesi günü saat 20:00'de ''Alçalarak Yüksel'' adlı oyun ve 29 Kasım Pazar günü saat 20:00'de sahnelenecek olan ''Bizim Evde Düğün Var'' adlı oyunlar ile “10. Ulusal Bilecik Tiyatro Festivali” son bulacak.

 

Son Güncelleme: 06.11.2015 07:31
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKTİYATROFestival
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle