SARMAŞIKLILAR BİR ARAYA GELDİ

Bilecik Sarmaşıklılar Derneği tarafından düzenlenen Birlik Beraberlik ve Dayanışma Günü'nde Sarmaşık mahallesi sakinleri bir araya geldi.  

30 Ekim 2018 Salı 15:09
490 Okunma
SARMAŞIKLILAR BİR ARAYA GELDİ

Bilecik Sarmaşıklılar Derneği tarafından düzenlenen Birlik Beraberlik ve Dayanışma Günü'nde Sarmaşık mahallesi sakinleri bir araya geldi.


  Bilecik merkez Bayırköy beldesi Sarmaşık mahallesinde düzenlenen etkinliğe, Bayırköy Belde Belediye Başkanı Mustafa Yaman, Bilecik Sarmaşıklılar Derneği Başkanı Zeki Kayadelen çok Sarmaşık mahallesi sakinleri katıldı. İlk olarak kabristan ziyareti ile başlayan Beraberlik ve Dayanışma Günü, burada Mevlid-i Şerif ve Kur'anı- Kerim tilavetiyle devam etti.


  Kabristanda tüm şehitler için yapılan 100. Yıl Anıtına karanfil bırakan Bayırköy Belde Belediye Başkanı Mustafa Yaman, bir araya gelen tüm Sarmaşık mahallesi sakinlerine teşekkür etti.


  Bilecik Sarmaşıklılar Derneği Başkanı Zeki Kayadelen ise; daha önce köy olan, şimdi ise mahalle statüsüne giren Sarmaşık'ın Bayırköy Beldesi himayesine girmelerinin 6'ıncı yılını kutladıklarını belirterek, "Bu güzel günde baştan bizi yalnız bırakmayan değerli Belediye Başkanımız Mustafa Yaman beye, bütün eş dost arkadaş akrabalara teşekkür ederim. Bugünün bizler için ayrı bir önemi var. 2012 yılında köy olan ve şimdi mahalle statüsüne geçen Sarmaşık mahallemiz Bayırköy beldemize katılımın 6'ıncı yılını kutladık. Bu Birlik Beraberlik ve Dayanışma Günü'nü geleneksel hale getirerek, birliğimiz ve beraberliğimiz pekiştirdik" dedi.


 Öte yandan Birlik Beraberlik ve Dayanışma Günü halk oyunları gösterisi, pilav ve ayran ikramı ile son buldu.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle