BAYIRKÖYSPOR 85'İNCİ DAKİKADA YEDİĞİ GOLLE YIKILDI

Bilecik 1. Amatör Ligi şampiyon olarak tamamlayarak Bölgesel Amatör Lig'e (BAL) yükselen Bayırköyspor, çıktığı ikinci maçında da puanla tanışamadı.

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
17 Haziran 2021 Perşembe 13:09
298 Okunma
BAYIRKÖYSPOR 85'İNCİ DAKİKADA YEDİĞİ GOLLE YIKILDI
banner15
banner18

Bilecik 1. Amatör Ligi şampiyon olarak tamamlayarak Bölgesel Amatör Lig'e (BAL) yükselen Bayırköyspor, çıktığı ikinci maçında da puanla tanışamadı. 

  Eskişehir Necdet Yıldırım Spor Sahası'nda oynana BAL 2'inci bölge 5'inci grup ikinci hafta müsabakasında Bayırköyspor, Eskişehir Yunusemre Spor'a 1-0'lık skorla yenildi. Maça dengeli bir futbolla başlayan iki takım maçın ilk yarısında birbirlerine üstünlük kurmaya çalıştılar. İlk yarıda bulunan gol pozisyonları sonuçsuz kalınca takımlar soyunma odasına 0-0'lık sonuçla girdiler.

İkinci yarıda da 2 takım birbirlerine üstünlük kurmak için ataklarına devam etti. Maçın 85'inci dakikasında gelişen bir Eskişehir Yunusemre Spor atağında Ahmet Hatay takımın 1-0'a geçiren golü kaydetti. Bu golden sonra müsabakada başka gol olmazken, maçı ev sahibi ekibi 1-0 kazandı. Bu mağlubiyet ile ligin ikinci haftasında puanla tanışamaya Bayırköyspor, haftayı BAY geçecek. Eskişehir Yunusemre Spor bu galibiyetle ligde 2'de 2 yaparak 6 punala liderliğe yükseldi.

  Öte yandan müsabakayı izleyen Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman, maç sonundaki açıklamasında, "Bayırköyspor'umuz Bölgesel Amatör Ligi ikinci maçında Eskisehır deplasmanında Yunus Emre Futbol takımıyla oynadığı maçı son dakikalarda yediği golle 1. 0 mağlup bitirdi. Tecrübe edinmek için girdiğimiz bu hızlandırılmış ligde inşallah önümüzdeki sezonların renk getiren takımı olma yolunda ilerliyoruz. Takımımız üzerinde emekleri bulunan tüm kardeşlerimize kolaylıklar ve başarılar diliyorum" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükleresim yükle