BAYIRKÖY'DE AK PARTİ'YE GEÇENLERE ROZET TAKILDI

AK Parti Bilecik Danışma Toplantısı'nıa Bayırköy beldesi ev sahipliği yaparken, partiye katılan gençlere rozetlere takıldı.

03 Kasım 2018 Cumartesi 12:38
659 Okunma
BAYIRKÖY'DE AK PARTİ'YE GEÇENLERE ROZET TAKILDI
banner15

 AK Parti Bilecik Danışma Toplantısı'nıa Bayırköy beldesi ev sahipliği yaparken, partiye katılan gençlere rozetlere takıldı.


  Bayırköy Beldesi’nde gerçekleşen toplantıya AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, AK Parti Bilecik İl Başkanı Fikret Karabıyık, Bayırköy Belde Belediye Başkanı Mustafa Yaman ve partililer katıldı.


  Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Bilecik İl Başkanı Fikret Karabıyık, “Bayırköy Belde Başkanlığımızın Danışma Meclisi toplantısına katıldık. Bayırköylü partililerimizle bir araya gelerek gündem ile alakalı merak edilenleri Milletvekilimiz Selim Yağcı ile birlikte cevaplamaya çalıştık. Bayırköy Teşkilatımızın yapmış olduğu çalışmalar ve faaliyetler hakkında bilgiler edindik. Bayırköy Belde Teşkilatımızı çalışmalarından dolayı kutluyor, bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.


  AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı ise, toplantı hakkında yaptığı değerlendirmede, “Cumhurbaşkanımız, kurucu liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde ilk günkü aşkla, azim ve kararlılıkla memleketimize hizmet etme noktasında teşkilatlarımızla uyum içerisinde çalışmaya devam ediyoruz” şeklinde konuştu.


  Bayırköy Belde Başkanı Mustafa Yaman da toplantıya katılan herkese teşekkürlerini sundu.


  Öte yandan, Bayırköy'de AK Parti'ye yeni katılanlara Milletvekili Yağcı tarafından parti rozeti takıldı. 

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle