BAŞKAN YAMAN MÜJDEYİ VERDİ

Bilecik’in Bayırköy Belde Belediye Başkanı Mustafa Yaman, bu yıl başvuru yapan 30 üniversite öğrencisinin burslarını yatırdıklarını açıkladı.  

21 Aralık 2018 Cuma 12:47
1423 Okunma
BAŞKAN YAMAN MÜJDEYİ VERDİ
banner15

Bilecik’in Bayırköy Belde Belediye Başkanı Mustafa Yaman, bu yıl başvuru yapan 30 üniversite öğrencisinin burslarını yatırdıklarını açıkladı.  


  Konu hakkında bir açıklama yapan Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman, her zaman üniversite öğrencilerinin yanında olacaklarını ifade etti. Yaman, “Belediye başkanlığımız tarafından 2018-2019 öğretim döneminde, beldemizde ikamet edip yüksek öğrenim kurumlarında okuyan tüm öğrencilerimize burs yardımı yapılmaktadır. Belediyemizin amacı, aile bütçesine katkı sağlayıp, öğrencilerimize hediye niteliğinde ve eğitimlerine bir nebzede olsa yardımda bulunarak, onların yüzlerini güldürebilmek. Beldemizdeki yüksek öğrenim gören yaklaşık 30 öğrencimize yapılan burs, öğrencilerimizin evrak işleri tamamlandıktan sonra hesaplarına yatırılmıştır” ifadelerine yer verdi.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
LEFKELİ 2018-12-21 14:26:07

SANAYİ GELMİDİMİ SEN ONDAN HABER VER GENÇLER CALISMASI İÇİNN TESVİK VARMII

Avatar
uuuu 2018-12-21 14:29:17

ya başkan geç kaldın seçim öncesi bu işlere bak vezirhan 5 yıldır veriyor

Avatar
Gerek yok 2018-12-25 15:43:27

Vezırhan öven kardesım dön arkana bak ona gore konuş hemen yadırgama hebu arada sanayı var ama iş begenmeyen cok kardesım bu bayırkoy ıcın degıl bılecık ıcın gecerlı bu sozum

banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle