BAŞKAN YAMAN, ÇAĞRILARA SESSİZ KALMADI

Bilecik Bayırköy Belediyesi okul yolunda iyileştirme çalışmaları yaparak, okula ulaşımı kolay hale getirdi. Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman, 'çocukların sorunu bizim de sorunumuzdur' diyerek çağrılara sessiz kalmadı.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
20 Kasım 2021 Cumartesi 13:40
103 Okunma
BAŞKAN YAMAN, ÇAĞRILARA SESSİZ KALMADI

Bilecik Bayırköy Belediyesi okul yolunda iyileştirme çalışmaları yaparak, okula ulaşımı kolay hale getirdi. Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman, 'çocukların sorunu bizim de sorunumuzdur' diyerek çağrılara sessiz kalmadı.


Toprak olan okul yolunun yağışlı havalarda oluşan çamur nedeniyle kullanılamaz hale geldiğini anlatan okul yöneticileri ve velilerin talebi üzerine Bayırköy Belediyesi harekete geçti.

Bayırköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'nce yapılan çalışmalar sonucu okul yolunun bulunduğu geçiş güzergahındaki 103. Sokak'ta alt yapı yenilenerek, kilit parke taşıyla döşeme yapıldı.

Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Yaman, “Çocuklarımıza sunacağımız katkı, geleceğimize yaptığımız en önemli yatırımdır. Onların sorunu bizim sorunumuzdur” dedi.

Son Güncelleme: 20.11.2021 15:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle