ZİNCİRLEME TRAFİK KAZASI, 1'İ ÇOCUK 3 YARALI

  Bilecik'te biri park halinde 3 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 1'i çocuk 3 kişi yaralandı. 

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
10 Aralık 2019 Salı 10:46
1013 Okunma
ZİNCİRLEME TRAFİK KAZASI, 1'İ ÇOCUK 3 YARALI
banner15

  Bilecik'te biri park halinde 3 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 1'i çocuk 3 kişi yaralandı. 

  Alınan bilgilere göre; Bilecik merkez Hürriyet mahallesi Laleli sokak üzerinden Kapalı Pazar istikametine seyir halindeki Taner Gökyeşil yönetimindeki 11 EN 349  plakalı hafif ticari araç ile Park Sokak'tan Kapalı Pazara giden Sinan Çak idaresindeki 11 BA 588  plakalı otomobil iki sokağın kesiştiği noktada çarpıştı. Kazada savrulan 11 EN 349  plakalı hafif ticari araç, park halindeki 43 U 6211 ticari kamyonete vurarak durabildi.

  1'i çocuk 3 yaralı

  Kazada 11 EN 349  plakalı hafif ticari araç sürücüsü Taner Gökyeşil ile 11 BA 588  plakalı otomobil içinde yolcu olarak bulunan Hazel Çak (30) Emine Çak (4)  yaralandı.

 Yaralılar olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Bilecik Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumun iyi olduğu öğrenilirken, polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle