ZİHİNSEL ENGELLİ ERKEK YEĞENİNE TECAVÜZ ETTİĞİ İDDİA EDİLEN DAYI TUTUKLANDI

  Bilecik’in Pazaryeri ilçesine bağlı Demirköy köyünde zihinsel engelli erkek yeğenine tecavüz ettiği iddia edilen dayı tutuklandı.

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
30 Ağustos 2019 Cuma 12:19
3230 Okunma
ZİHİNSEL ENGELLİ ERKEK YEĞENİNE TECAVÜZ ETTİĞİ İDDİA EDİLEN DAYI TUTUKLANDI

  Bilecik’in Pazaryeri ilçesine bağlı bir köyde zihinsel engelli erkek yeğenine tecavüz ettiği iddia edilen dayı tutuklandı.

  Alınan bilgilere göre;  Pazaryeri ilçesine bağlı bir köyde ikamet eden zihinsel engelli H.T'ye (41) öz dayısı S. G. (70) tarafından tecavüz edildi. Olay zihinsel engelli H.T.'nin durumu bir vatandaşa anlatması ile ortaya çıktı. Durumu öğrenen zihinsel engelli H.T.'nin kız kardeşi E.T., olayı hemen jandarmaya bildirdi. Tecavüze uğradığı iddia edilen H.T. sağlık kontrolünden geçirilirken, gözaltına alınan S. G. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Bilecik M Tipi Cezaevine gönderildi.

Son Güncelleme: 30.08.2019 14:41
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle