YÜREK BURKAN VEDA

Bilecik’te kaldığı yurtta fenalaşarak hayatını kaybeden 19 yaşındaki üniversite öğrencisi Meltem Berberoğlu, memleketti Sakarya’nın Karasu ilçesinde tabutuna duvak koyularak son yolculuğuna uğurlandı.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
15 Aralık 2021 Çarşamba 12:18
1092 Okunma
YÜREK BURKAN VEDA
banner15

 Bilecik’te kaldığı yurtta fenalaşarak hayatını kaybeden 19 yaşındaki üniversite öğrencisi Meltem Berberoğlu, memleketti Sakarya’nın Karasu ilçesinde tabutuna duvak koyularak son yolculuğuna uğurlandı.
 


Olay, dün akşam Bilecik ili Bahçelievler Mahallesi'nde hizmet veren Halime Hatun KYK Kız Öğrenci Yurdu'nda meydana gelmişti. Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü 3’üncü sınıf öğrencisi olan 19 yaşındaki Meltem Berberoğlu yurtta fenalaştı.

Yere düşen genç kıza ilk müdahaleyi yurtta kalan paramedik öğrencileri yaptı. Olay yerine gelen ambulansla Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan genç kız, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve cenazesi hastane morguna kaldırıldı.

Dayısı tarafından alınan Berberoğlu’nun cenazesi, memleketi Sakarya’nın Karasu ilçesi Paralı Mahallesi’ndeki evine getirildi. Genç kızın cenazesine, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Genel Sekreter Yardımcısı Fakrullah Tohumcu, üniversitenin Sağlık Kültür Spor Daire Başkanı Hasan Biçer, Bilecik Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü personelleri, öğrenci yurdu müdürleri, Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü personelleri, üniversite arkadaşları ile çok sayıda vatandaş katıldı. Burada kılınan cenaze namazı sonrasında Berberoğlu, gözyaşları eşliğinde toprağa verilirken genç kız ile son kez vedalaşan teyzesinin feryatları ise yürekleri dağladı.


Öte yandan, en küçük çocuk olan genç kızın iki kardeşinin daha olduğu ve büyük ağabeyini 12 yaşında kalp krizi sebebiyle kaybettiği öğrenilirken kuzeni İlyas Berber, Meltem’in yaklaşık 3 ay önce midesine kelepçe taktırdığını belirtti.

Üç ay kadar önce midesine kelepçe taktırmıştı
Meltem Berberoğlu’nun, çevresinde sevilen ve eğitim hayatında başarılı bir öğrenci olarak bilindiğini belirten kuzeni İlyas Berber, “Kilolu olduğu için üç ay kadar önce midesine kelepçe taktırmıştı. Kaldığı yurtta kalp krizi geçirdi. Orada müdahale ediliyor. Ardından kaldırıldığı hastanede hayatını kaybediyor. Çok üzgünüz. Allah rahmet eylesin” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle