YAŞLI ADAM 4 BIÇAK DARBESİ ALDI

Bilecik’te kendi kendinin karnında bıçakladığı belirtilen yaşlı adam Bilecik Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

11 Temmuz 2015 Cumartesi 06:20
3879 Okunma
YAŞLI ADAM 4 BIÇAK DARBESİ ALDI
 Bilecik’te kendi kendini karnından bıçakladığı belirtilen yaşlı adam Bilecik Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.
 
 
  Edinilen bilgiye göre, Bilecik merkez Ertuğrulgazi Mahallesi Sevilay sokak üzerinde oturan evli kızının yanına tedavi amaçlı Gölpazarı ilçesinden gelen Niyazi T. (76) isimli yaşlı adam kendi kendini karnından bıçakladı. Niyazi T., kızının evinde mutfakta oturduğu sırada henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı bıçak ile karın bölgesinden 3-4 kez kendini bıçakladı.
 
 
Olayı gören kızı durumu hemen 112 Acil Servis İstasyonu’na haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Niyazi T.’ye ilk müdahaleyi evde yaptı. Daha sonra sandalye sedye ile ambulansa bindirilen yaşlı adam Bilecik Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Olay yeri inceleme ve asayiş ekipleri evde geniş çaplı inceleme yaparken, Niyazi T.’nin rahatsız olduğu ve tedavi için Gölpazarı'ndan kızının yanına geldiği öğrenildi.
 
 
  Niyazi T. sağlık durumunun yapılan incelemelerin ardından netlik kazanacağı bildirildi.
 

Son Güncelleme: 11.07.2015 06:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle