YAŞANAN KAVGA BİR BÜFENİN GÜVENLİK KAMERALARINA YANSIDI

Bilecik'te bir grup arasındaki kavgada park halindeki 2 araç hasar görürken, çevre esnafı sürekli yaşanan ve huzur kaçıran bu durum karşısında bir önlem alınmasını bekliyor.

14 Ekim 2017 Cumartesi 10:39
6528 Okunma
YAŞANAN KAVGA BİR BÜFENİN GÜVENLİK KAMERALARINA YANSIDI

  Bilecik'te bir grup arasındaki kavgada park halindeki 2 araç hasar görürken, çevre esnafı sürekli yaşanan ve huzur kaçıran bu durum karşısında bir önlem alınmasını bekliyor.

 

 

  Alınan bilgilere Merkez Teyfikbey Caddesi üzerinde Afgan oldukları söylenen bir gurubun kavgası büyüyerek Şehitler Parkı önüne kadar devam etti. Bu esnada kaçanları Şehitler Parkı önünde yakalayan diğer grup burada şahısları darp etti. Yaşanan kavgada Şehitler Parkı karşısında bulunan bir büfenin güvenlik kameralarına yansıdı. Kavga esnasında büfe önünde park halinde bulunan iş yeri sahibin Şerafettin Özmar ile bir vatandaşın araçları hasar gördü.

 

 

  "Huzurunu kaçırıyorlar, millet parka gelemiyor"

 

  Aracı hasar gören iş yeri sahibin Şerafettin Özmar, bu Afganlı grubun bayramdan önce de kavga ettiklerini anlatarak, "Burada millet parka bile gelmiyor şuanda. Bayramda yine kavga ettiler. Bizim buzdolabındaki şişeleri düşürdüler. Camları kıracaklardı. Bugün arabama zarar verdiler, kapıyı yamulttular. Ne bunlar yani? Nasıl misafir bunlar, nasıl misafirperverlik? Böyle şey olur mu?

 

 

  Bilmiyoruz ki toplu olarak geliyorlar, burada kavga ediyorlar. Milletin huzurunu kaçırıyorlar. Buna bir önlem alınsın. Bilecik’i terk etsin gitsinler. Yoksa millet ayaklanacak böyle olursa. Zarar veriyorlar, malımıza zarar verdiler işte. Dükkanımıza da zarar verdiler geçen ki kavgalarında. Biz ne yapacağız bunları, çaresi ne bunların bulsunlar" dedi.

 

Son Güncelleme: 14.10.2017 10:39
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKKAVGAAfgan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Erdem 2017-12-27 14:39:18

Bu Afganlı Suriyeli istemiyoruz lanet olasicalar

Avatar
Sedat koç 2017-12-27 14:39:18

Sayın öznar bunları basın aracılığı ile değil yıllardır arkasında durduğunuz yerel ve genel siyasi oteriteye anlatırsanız daha iyi sonuç alırsınız.

Avatar
Bilecikli 2017-12-27 14:39:18

Bu millete müstahak...Olurmu ya onlar bizim kardesimiz sadece oradami pazarda camilerde parklarda bize yer yok artik o kadar gucluler ise gitsinler vatanlarinda savaşsinlar bizim askerlerimiz sehit olmasin...

Avatar
misafir 2017-12-27 14:39:18

bunlar şerefsiz rahat durmuyorlar

Avatar
Suat Ünsal 2017-12-27 14:39:18

Derhal sınır dışı edilmeliler. Sürü halinde hayvan gibi geziyorlar. Bunlar yüzünden kadınlar dışarı çıkamıyor . Belediyede acilen duruma el atmalı. İkamet izni verilmemeli. Bu nedir yaa. Aznüfuslu şehrimizin yarısı Suriyeli diğer yarısı Afgan. Bilecikliler olarak azınlık kaldık. Şehrimizin de içine ediyorlar. AKP yaptı şimdide AKP temizlemeli.

Avatar
Bozuyuklu 2017-12-27 14:39:18

Seçimlerde oy verdiğin parti getirdi onları şimdi şikayet etmeyeceksin onlar senin kardeslerin

Avatar
SAMET 2017-12-27 14:39:18

Yetkililerin önlem alması için illa birilerinin ölmesimi gerekiyor

Avatar
KevinTix 2017-12-27 14:39:18

АлкоБарьер – эффективное средство борьбы с алкоголизмом Устраняет тягу к алкоголю Восстанавливает поврежденные клетки печени Выводит токсины из организма Успокаивает нервную систему Не имеет вкуса и запаха АЛКОБАРЬЕР – СКАЖИ «НЕТ» АЛКОЗАВИСИМОСТИ! ==>> ow.ly/Od8Z30g0Mg3 ==>> is.gd/ORMsK8

banner22

resim yükleresim yükle