VAHŞİCE ÖLDÜRÜLEN ÇOCUK SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Kütahya'nın Simav ilçesine bağlı Eğirler köyünde vahşice öldürülen 12 yaşındaki Halil Bulut, son yolculuğuna uğurlandı.

23 Kasım 2015 Pazartesi 12:12
5309 Okunma
VAHŞİCE ÖLDÜRÜLEN ÇOCUK SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

  Kütahya'nın Simav ilçesine bağlı Eğirler köyünde vahşice öldürülen 12 yaşındaki Halil Bulut, son yolculuğuna uğurlandı.

 

 

  Geçtiğimiz gün, ilçeye bağlı Eğirler köyünde 12 yaşındaki Halil B., köye yaklaşık 1 kilometre uzaklıkta bulunan Damlalı mevkiinde elleri, ayakları bağlı ve boğazı kesilerek öldürülmüş halde bulunmuştu. Halil Bulut'un Bursa'da yapılan otopsinin ardından naaşı Eğirler köyüne getirildi. Bulut'un cenazesi, ilk olarak helallik için evinin önüne getirildi. Burada helallik alınmasının ardından köy camisinde cenaze namazı kılındı.

 

 

  Simav İlçe Müftü Vekili Kadir Ünal tarafından kıldırılan cenaze namazına Halil Bulut'un ailesi, yakınları ile öğrenim gördüğü Naşa Ortaokulundan idareci, öğretmen ve öğrenciler, Simav Milli Eğitim Müdürü Mehmet Şirikçi ve vatandaşlar katıldı. Halil Bulut, daha sonra dua ve gözyaşları arasında köy mezarlığında toprağa verildi.

 

 

 Olay sonrası çalışma başlatan jandarma ekipleri, cinayeti işledikleri öne sürülen katil zanlıları H.K. (16), A.K. (15) ve T.K.’yi (12) gözaltına almıştı. Jandarmadaki ifadelerinin ardından 3 çocuk, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. 3 zanlı, Doç. Dr. İsmail Karakuyu Simav Devlet Hastanesi’nde alınan sağlık raporlarının ardından gazetecilerin görüntü almaması için özel siyah camlı, perdeli VİP minibüsle Uşak E Tipi Cezaevi’ne gönderildi.

 

  Öte yandan, cinayet zanlılarının daha önceden de 12 yaşındaki Halil B.’ye tecavüz ettikleri, tecavüz olayının duyulmaması için de cinayeti işledikleri iddia edildi.

Son Güncelleme: 23.11.2015 12:12
Anahtar Kelimeler:
KütahyaCinayet
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle