UYUŞTURUCU OPERASYONLARI HIZ KESMİYOR!

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda yakalanarak gözaltına alınan şüpheliler adliyeye sevk edildi.

14 Ağustos 2020 Cuma 11:41
443 Okunma
UYUŞTURUCU  OPERASYONLARI HIZ KESMİYOR!
banner15

 Bilecik’in Bozüyük ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda yakalanarak gözaltına alınan şüpheliler adliyeye sevk edildi.  


  Edinilen bilgiye göre, Bozüyük Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekiplerince gerçekleştirilen operasyonda E.G., G.E., S.Ş.ve C.R.Ç. isimli şüpheliler gözaltına alınarak haklarında yasal işlem yapıldı. Operasyon kapsamında şüphelilerden C.R.Ç.’in evinde ve diğer şüphelilerin üst aramalarında 5.73 gram skunk, 0.63 gram esrar, 0.34 gram metamfetamin, 2 adet uyarıcı, 1 adet bong ve 8.05 gram bonzai yapımında kullanılan yeşil renkli bitki parçacıkları ele geçirildi.
  Gözaltına alınan E.G. ve G.E. hakkında kullanmak için uyuşturucu madde satın almak, kabul etmek ve bulundurmak suçundan yasal işlem yapılarak serbest bırakıldı. Diğer 2 şüpheli S.Ş. ve C.R.Ç. hakkında ise uyuşturucu madde imal ve ticareti yapmak suçundan yasal işlem yapıldı. Bu 2 şüpheli İlçe Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin tamamlanmasının ardından Covid-19 tedbirleri kapsamında maske ve mesafe kurallarına uygun halde sağlık kontrolünden geçirilerek adliyeye sevk edildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle